belba Napisano 23 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2009 w swoich poszukiwaniach trafiłem dwie odznaki jak dla mnie to trafiają się zbyt rzadko i nie stać mnie na kupowanie ich na aukcjach żeby zapełnić gablotę i mieć kolekcję za ileś tam tysięcy . więc te które znalazłem kupili panowie którzy mają kolekcje od których się w głowie kręci.Zarobiona kasa idzie na moją kolekcje o której kiedyś napiszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belba Napisano 23 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2009 to minie interesuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belba Napisano 23 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2009 psi numerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 23 Kwiecień 2009 Share Napisano 23 Kwiecień 2009 ikonki małe i dóże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tannenberg_1914 Napisano 24 Kwiecień 2009 Share Napisano 24 Kwiecień 2009 Bardzo ładna odznaka - możesz pokazać tą drugą, którą trafiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belba Napisano 24 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2009 ozdoba prawdopodobnie z zegara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belba Napisano 24 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2009 węzeł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belba Napisano 24 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2009 ostroga i okucie szaszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belba Napisano 25 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2009 czasami pomaga w kopaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belba Napisano 25 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2009 podczas wędrówek można trafić na ciekawe miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belba Napisano 25 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2009 zwykłe krzaki potrafią zaskoczyć kryją mnóstwo tajemnic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belba Napisano 25 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2009 PRAWDZIWY ODKRYWCA W TAKICH MIEJSCACH WYŁĄCZA WYKRYWACZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belba Napisano 29 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2009 kolekcjonuję takie drobiazgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belba Napisano 29 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2009 stare sreberka też mile widziane w mojej kolekcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belba Napisano 29 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2009 foto 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 29 Kwiecień 2009 Share Napisano 29 Kwiecień 2009 ten Haski to jest normalnie cudo, pies mażenie, jak skończe stawić chate to se parke chlasne. śliczne psinki .zdrów i mam nadzieje belba że po terenie psinka lata razem z tobą.ZDRÓW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belba Napisano 30 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2009 interesowałem się psimi zaprzęgami to mysza MALAMUT ALASKAN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belba Napisano 30 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2009 SFORA BORYS DORIS I MYSZA ICH matka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 30 Kwiecień 2009 Share Napisano 30 Kwiecień 2009 ;) normalnie pies pierwyj sort .zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belba Napisano 30 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2009 a ten wykręcony pies to siamer wnuk myszy też MALAMUT ALASKAN psy do pilnowania dzieci ,pracy fizycznej i polowania na białe miśki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 30 Kwiecień 2009 Share Napisano 30 Kwiecień 2009 w zwiazku z tematem:) niestety juz nie moj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 30 Kwiecień 2009 Share Napisano 30 Kwiecień 2009 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belba Napisano 30 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2009 szkoda że nie twój piękny zwierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 30 Kwiecień 2009 Share Napisano 30 Kwiecień 2009 ten pierwszy juz oddany a ten drugi (demon) zostal u mnie:) chcialbym zeby byl taki duzy jak te twoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belba Napisano 30 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2009 no to dużo mięcha musisz szykować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.