Skocz do zawartości

transporter

Gość kangaroo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
ostatnio nurkowalem i znalazlem niemiecki transporter do ktorego jest przylaczoana armata 88 .do kogo sie zglosic by brac udzial w wyciagnieciu tego sprzetu?
Napisano
napisz wojwewodztwo to niczym nie grozi
kolejnosc
tomaszow /poznan co wolisz
to forum (juz uczyniles )
fora zagraniczne

jezeli trafiles komplet chyle czolo
tez chcialbym zobaczyc jak go ciagniesz
pozdrawiam
wiesz jaki to transporter?
Napisano
Kolega yoony to stale tylko tomaszów i poznań. Tomaszów
to wiem, ale o co chodzi z tym Poznaniem?
  • 1 month later...
Napisano
Spoko,to ten spod Wałcza zapewne.Życzę powodzenia.Temat jest fajny ale... nie próbował bym wyciągać go a legala".Człowieku ajk tylko będziesz miał kupę papierów,pozwolenie od gminy,ministra ochrony środowiska,wojew. konserw.zabytków,wsparcie policji i saperów i jak tylko postawisz go na brzegu żeby go wypłukać wodą-od razu przyjedzie ekipa z muzeum lub ktoś kto zna komendanta głównego i tyle widziałeś Sdkfz-a i Flaka.Najpierw załóż muzeum.Takie moje zdanie...
Przykre ale taki kraj przywalony mamy...
Napisano
Chętnie pomogę, zwłaszcza w załatwieniu wszelkich zezwoleń oraz technicznie przy wyciąganiu
( mam ciężki sprzęt ) ale coś czuję przez skórę, że to tylko kolejny ews" na FORUM. W ostatnich 3 miesiącach na FORUM było kilka takich michałków" ale jak zwykle życie pokazało, że Tygrysy, Pantery i całą plejadę zwierzaków można obejrzeć niestety tylko w ZOO
Napisano
http://www.odkrywca-online.com/index1.php?action=forum&iletab=jedna&subaction=wysw&ktory=0&wi=8961&sid=1032810557d0be45f44b47aed9243e90c5860cde97

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie