Gość Napisano 19 Lipiec 2002 Napisano 19 Lipiec 2002 ostatnio nurkowalem i znalazlem niemiecki transporter do ktorego jest przylaczoana armata 88 .do kogo sie zglosic by brac udzial w wyciagnieciu tego sprzetu?
Gość Napisano 19 Lipiec 2002 Napisano 19 Lipiec 2002 napisz wojwewodztwo to niczym nie grozikolejnosc tomaszow /poznan co wolisz to forum (juz uczyniles )fora zagraniczne jezeli trafiles komplet chyle czolotez chcialbym zobaczyc jak go ciagnieszpozdrawiamwiesz jaki to transporter?
Gość Napisano 19 Lipiec 2002 Napisano 19 Lipiec 2002 Kolega yoony to stale tylko tomaszów i poznań. Tomaszówto wiem, ale o co chodzi z tym Poznaniem?
sloma Napisano 18 Wrzesień 2002 Napisano 18 Wrzesień 2002 Spoko,to ten spod Wałcza zapewne.Życzę powodzenia.Temat jest fajny ale... nie próbował bym wyciągać go a legala".Człowieku ajk tylko będziesz miał kupę papierów,pozwolenie od gminy,ministra ochrony środowiska,wojew. konserw.zabytków,wsparcie policji i saperów i jak tylko postawisz go na brzegu żeby go wypłukać wodą-od razu przyjedzie ekipa z muzeum lub ktoś kto zna komendanta głównego i tyle widziałeś Sdkfz-a i Flaka.Najpierw załóż muzeum.Takie moje zdanie...Przykre ale taki kraj przywalony mamy...
Gość Napisano 23 Wrzesień 2002 Napisano 23 Wrzesień 2002 Chętnie pomogę, zwłaszcza w załatwieniu wszelkich zezwoleń oraz technicznie przy wyciąganiu( mam ciężki sprzęt ) ale coś czuję przez skórę, że to tylko kolejny ews" na FORUM. W ostatnich 3 miesiącach na FORUM było kilka takich michałków" ale jak zwykle życie pokazało, że Tygrysy, Pantery i całą plejadę zwierzaków można obejrzeć niestety tylko w ZOO
Gość Napisano 23 Wrzesień 2002 Napisano 23 Wrzesień 2002 http://www.odkrywca-online.com/index1.php?action=forum&iletab=jedna&subaction=wysw&ktory=0&wi=8961&sid=1032810557d0be45f44b47aed9243e90c5860cde97
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.