gpolus Napisano 20 Kwiecień 2009 Autor Napisano 20 Kwiecień 2009 WitamNa strychu znalazłem puszke od maski p.gaz i mialbym prosbe w identyfikacji znaleziska oraz pomoc w rozszyfrowaniu napisu na wieczkuGetr.Hampel.2.Battr.Ku(lub Ko).N.
gpolus Napisano 20 Kwiecień 2009 Autor Napisano 20 Kwiecień 2009 WitamNa strychu znalazłem puszke od maski p.gaz i mialbym prosbe w identyfikacji znaleziska oraz pomoc w rozszyfrowaniu napisu na wieczkuGetr.Hampel.2.Battr.Ku(lub Ko).N.
gpolus Napisano 21 Kwiecień 2009 Autor Napisano 21 Kwiecień 2009 dzięki wielkie f35jsf to typ maski mama co z tym napisem wie ktos co ten skrót oznacza??
Kobieras39 Napisano 20 Kwiecień 2009 Napisano 20 Kwiecień 2009 gefr-gefreiter-kapra dalej nazwisko2 bateria?
gpolus Napisano 20 Kwiecień 2009 Autor Napisano 20 Kwiecień 2009 a to widok dalszy tej puszki moze ktos wie jaki to model (wzór)
kazik93 Napisano 20 Kwiecień 2009 Napisano 20 Kwiecień 2009 Witam,Jeżeli chodzi o identyfikację porównaj swoją z tymi.http://www.militaria.neostrada.pl/wyposazenie.htmPozdrawiam kazik93
gpolus Napisano 24 Kwiecień 2009 Autor Napisano 24 Kwiecień 2009 a może ktos z was wie gdzie szukać skrótów oznaczen identyfikacyjnych np. jednostek niemieckich opisywanych na niesmiertelnikach lub tak jak w tym przypadku na puszce od maski p.gaz
Pytanie
gpolus
Witam
Na strychu znalazłem puszke od maski p.gaz i mialbym prosbe w identyfikacji znaleziska oraz pomoc w rozszyfrowaniu napisu na wieczku
Getr.Hampel.
2.Battr.Ku(lub Ko).N.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.