Thomson. Napisano 16 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2009 Mam świeży wykop skórzanej ładownicy Mauser. Skóra jest twarda. Szukałem dość długo jak się za to zabrać lecz poległem- zdania są podzielone. Proszę o pomoc. Nie wiem czy wrzucić ją do denaturatu czy do ludwika? I co dalej?Z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 16 Kwiecień 2009 Share Napisano 16 Kwiecień 2009 Do niczego nie wrzucać! Umyć i nacierać lanoliną.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 17 Kwiecień 2009 Share Napisano 17 Kwiecień 2009 walni najpierw do denaturatu żeby zabił bakterje i wyparł wode potem rozpuść lanoline z gliceryną i nacieraj grubo jak natrzesz to zostaw na kilka dni co sie wchłonie to ok a reszte zetrzyj sciereczką powinno byc ok :) u mnie dało pozytywny wynik ps. U mnie to nie u ciebie :) żebyś mnie potem potem po sądach nie ciągał :))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.