Skocz do zawartości
  • 0

gasienica

saperfts

Pytanie

Napisano

witam wszystkich ostatnio na wypadzie trafila mi sie taka gaska ...zanim wrzucilem posta poczytalem forum ... i wiem ze jest to z podwozia pz 3 i4 ... nie wiem czy da sie cos konkretnie powiedziec bo w tym samym miejscu byly 2 typy traka...
umieszczam fotki.. i podpowiem ze jest to z okolic miastka
pozrd michal

21 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Naprawdę nie wiem czego oczekujesz.Gąsiennice zidentyfikowałeś.Łuski też.I nakładkę.Teraz chcesz zidentyfikowac co?Rodzaj pożaru?Pojazd się palił ammo rozerwane.Co jeszcze?
Napisano
No przecież w pierwszym poście napisałeś co to.Co chcesz więcej wiedziec?Gąska póżny typ(szpilka 40 cm).Były też węższe czyli 36 i 38 cm.Nakładka na ban pasuje tylko musisz rozruszac zatrzask.Do konkretnego pojazdu nie dotrzesz.Po prostu wszystko na podwoziu pz III i IV.
Napisano

witam wszystkich ostatnio na wypadzie trafila mi sie taka gaska ...zanim wrzucilem posta poczytalem forum ... i wiem ze jest to z podwozia pz 3 i4 ... nie wiem czy da sie cos konkretnie powiedziec bo w tym samym miejscu byly 2 typy traka...
umieszczam fotki.. i podpowiem ze jest to z okolic miastka
pozrd michal

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie