Grzegorz42 Napisano 16 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2009 Witam,chętnie przyłącze się do wspólnych wypadów w teren -wielkopolska-.lub dolnośląskie i inne województwa,organizuję wyjazd w bieszczady na kilka dni po 10 maja.posiadam sprzet ,autka (jedno 7-osobowe).tel 504812815.pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotras_slupca Napisano 31 Grudzień 2009 Share Napisano 31 Grudzień 2009 ja chetnie tez bym w przyszlym roku sie dolaczyl do jakiegos kolka " pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hugo12345 Napisano 31 Grudzień 2009 Share Napisano 31 Grudzień 2009 no witam ja rowniez jestem zainteresowany odezwe sie po tel niedlugo pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hugo12345 Napisano 5 Kwiecień 2010 Share Napisano 5 Kwiecień 2010 Witam! to co ze wspólnym wypadem??? organizujemy coś? pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polan77 Napisano 5 Kwiecień 2010 Share Napisano 5 Kwiecień 2010 Jestem z pod Gniezna robimy wypadzik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosmos89 Napisano 6 Kwiecień 2010 Share Napisano 6 Kwiecień 2010 WitamTakże chętnie sie dolącze.Polan77 daleko od Gniezna mieszkasz???Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz42 Napisano 6 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2010 Witam, możemy coś zorganizować.data oraz miejsce do ustalenia,może to być również wyprawa do innych krajów (mam kolegów w niemczech , belgi,francji ) teraz wyprawa w sudety 9.04.2010. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 6 Kwiecień 2010 Share Napisano 6 Kwiecień 2010 Zapraszałem cie do mnie w dolnoslaskie,ale cos zamilkłes..Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hugo12345 Napisano 7 Kwiecień 2010 Share Napisano 7 Kwiecień 2010 Ja jestem jak najbardziej za piszcie tylko propozycje kiedy i gdzie wam pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hugo12345 Napisano 7 Kwiecień 2010 Share Napisano 7 Kwiecień 2010 kolego feld czyli rozumiem ze zaproszenie w dolnoslaskie aktualne tak???pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 7 Kwiecień 2010 Share Napisano 7 Kwiecień 2010 Oczywiscie zapraszam,jesli ktokolwiek bedzie w moich rejonach.Zgorzelec-do czech 15 km,do niemiec 100 metrów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hugo12345 Napisano 7 Kwiecień 2010 Share Napisano 7 Kwiecień 2010 Ogólnie mieszkam w Poznaniu ale czesto bywam w Brzegu wiec mimo ze miałbym do ciebie około 200 km postaram sie wpasc niedlugo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 8 Kwiecień 2010 Share Napisano 8 Kwiecień 2010 Jak cos ,to moje gg 8913800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taktyk Napisano 8 Kwiecień 2010 Share Napisano 8 Kwiecień 2010 I moje gg w celu wiadomym 11822910 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hugo12345 Napisano 10 Kwiecień 2010 Share Napisano 10 Kwiecień 2010 taktyk czy to aby wlasciwy nr gg???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 26 Kwiecień 2010 Share Napisano 26 Kwiecień 2010 Znaczyt integracji niet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz42 Napisano 27 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2010 Feld integracja jak najbardziej, podaj tylko czas i miejsce a myślę ze więcej się ludzi zjawi.pozdrawiamps. pisałem na gg ale nie odpowiadałes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 28 Kwiecień 2010 Share Napisano 28 Kwiecień 2010 taktyk to nie twoje gg.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hugo12345 Napisano 29 Kwiecień 2010 Share Napisano 29 Kwiecień 2010 witam w sobote wypad czy sa chetni??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Caamill Napisano 25 Maj 2010 Share Napisano 25 Maj 2010 Jako nowy na forum witam wszystkich :)Dziś zrobiłem pierwszy wypad z pierwszym swoim sprzętem (teknetics 4000). Rezultat mierny -grzebnąłem tubke po paście do zębów, górę kapsli, świńską (?) szczękę i parę puszek po piwie :)Chciałem zapytać czy ktoś by się pisał na wspólne wypady - okolice Poznania ?Czy ktoś szuka w okolicach Murowanej Gośliny-Biedruska - Bolechowa? Orientujecie się na ile gorliwe są w tych rejonach służby mundurowe ? Czytałem gdzieś stary wątek na forum że gonią ?? Miałem dziś trochę cykora, bo mimo wczesnej godziny nad Wartą natknąłem się na kilku wędkarzy... zdarza się że kablują" ??pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.