Smoczy Napisano 14 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2009 Witam Serdecznie,Mam pytanie do Szanownego Grona - czy kojarzy ktos z Panów pracownię wykonującą repliki polskich skórzanych kurtek ( plaszczów ) wz 1936, bedących dość charakterystycznym elementem umundurowania 10.BK ? Z góry dziekuję za podpowiedź, Pozdrawiam,Smoczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuri100GJR Napisano 14 Kwiecień 2009 Share Napisano 14 Kwiecień 2009 http://mundury-historyczne.pl/sklep/product_info.php?cPath=25_34&products_id=552O takie coś chodzi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoczy Napisano 15 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2009 Tak, to generalnie ten model. Czy moze ktos zna innego wytwórce/dystrybutora ? Z gory dziekuje za info,Pozdrawiam,Smoczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamikadze Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 Czy ta kurtka z firmy Mundury-Historyczne jest wogóle ze skóry?Porównując ten wyrób ze zdjęciami oryginalnych kurtek z 2 nr. Archeologii Wojskowej ja osobiście nie dałbym za nią nawet złotówki.Mam też wrażenie,że jest za długa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rjp71 Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 Na Tomaszowie Lubelskim,Akagi był w kurtce skórzanej wz.36.Bardzo dobrze wyglądała.Oczywiście nie była szyta u p.Frankowskiego,a u jakiegoś kuśnierza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.