morsey1978 Napisano 12 Kwiecień 2009 Autor Napisano 12 Kwiecień 2009 witamsobotni wykopekjak na moje to tłok od lanz buldogaja widac jest od góry peknięty i tos zrobil sobie z tego cos jak cieżarek nawet jeden pierścień sie zachowałw miejscu gdzie bylo kopane ^^ludzie powiadaja^^ ze byla tam stara kużnia teraz to nie ma śladu po tymswoja droga ciekawe czy to oryginalny lanz czy juz ursus c45pozdrawiam przemo
morsey1978 Napisano 12 Kwiecień 2009 Autor Napisano 12 Kwiecień 2009 witamsobotni wykopekjak na moje to tłok od lanz buldogaja widac jest od góry peknięty i tos zrobil sobie z tego cos jak cieżarek nawet jeden pierścień sie zachowałw miejscu gdzie bylo kopane ^^ludzie powiadaja^^ ze byla tam stara kużnia teraz to nie ma śladu po tymswoja droga ciekawe czy to oryginalny lanz czy juz ursus c45pozdrawiam przemo
Queis Napisano 12 Kwiecień 2009 Napisano 12 Kwiecień 2009 Witam kolego podaj wymiary to może coś się dowiemy ,ale wydaje się że trochę za mały ten tłok na lanz buldog,
azwierzu Napisano 13 Kwiecień 2009 Napisano 13 Kwiecień 2009 moim zdaniem zdaniem nie jest to tłok do ciągnika lanz ani też ursus c 45 tłok ten powinien mieć znacznie inny kształt denka typowy dla silników dwusuwowych takich właśnie jak montowano w ciągnikach zarówno lanz jak i ursus c 45 przedstawiony na zdjęciu które udało się mi znaleźć
Pytanie
morsey1978
witam
sobotni wykopek
jak na moje to tłok od lanz buldoga
ja widac jest od góry peknięty i tos zrobil sobie z tego
cos jak cieżarek
nawet jeden pierścień sie zachował
w miejscu gdzie bylo kopane ^^ludzie powiadaja^^ ze byla tam stara kużnia teraz to nie ma śladu po tym
swoja droga ciekawe czy to oryginalny lanz czy juz ursus c45
pozdrawiam
przemo
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.