Modelarz91 Napisano 12 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2009 Witam jakiś miesiąc temu znalazłem go na złomie ja go wyczyścić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz91 Napisano 12 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2009 Druga storna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz91 Napisano 12 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2009 aha i czy są jakiś szanse na odblokowanie zatrzasku ? sory że nabijam posty ale przez świąteczne zamieszanie mam krótką pamięć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 12 Kwiecień 2009 Share Napisano 12 Kwiecień 2009 W sumie to niema co tu w nim czyścić,ale jak chcesz możesz go ptraktować mosiężną szczotą na wiertarce. Co do zatrzasku to można spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz91 Napisano 12 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2009 a jakieś sugestie jak spróbować go odblokować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 12 Kwiecień 2009 Share Napisano 12 Kwiecień 2009 Kładziesz na jakiejś twardej powierzchni z dziurą, aby przy uderzaniu zatrzask mógł się poruszać i uderzasz w ten guzik młotkiem przez kawałek blachy mosiężnej. Chodzi o to,aby go nie zepsuć. Ja tym sposobem uruchomiłem już wiele zatrzasków w bagnetach. Oczywiście pamiętaj,że najpierw warto popsikać ten zatrzask wd 40,aby trochę puścił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.