detekta8 Napisano 8 Kwiecień 2009 Autor Napisano 8 Kwiecień 2009 Zepsul mi sie ostatnio przelacznik trybu pracy postanowilem naprawic go na wlasna reke i udalo mi sie, ale przy okazji wyciagania go z obudowy urwal mi sie brazowy cienki kabelek i nie wiem teraz dokladnie gdzie z powrotem przylutowac wiec jesli ktos ma salamandre i mogby poprostu odkrecic obudowe z gory i zrobic zdjecie tego wlacznik i przylotowanych kabelkow bylbym bardzo wdzieczny bo i pogoda ladna akurat pare dni wolnego chcialoby sie gdzies skoczyc pokopac troszke a wysylanie na reklamacje pewnie dlugo potrwa (widomo poczta polska nie jest za szybka) z gory dziekuje za zdjecia badz informacje
kaliber44 Napisano 9 Kwiecień 2009 Napisano 9 Kwiecień 2009 Witam.Pod tym linkiem masz zdjęcie elektroniki.http://www.saddam2.republika.pl/salam.JPGTyle że ja mam bardzo starą salamandre i nie wiem czy podobnie to wygląda u Ciebie.
bossmann1 Napisano 14 Kwiecień 2009 Napisano 14 Kwiecień 2009 mam salamanre i powiem ze glebiej jak 30 cm to nic mi niepokazuje ze cos jest .jest to normalne?salamanra jest to ta z najwieksza cewka.
Thomson. Napisano 14 Kwiecień 2009 Napisano 14 Kwiecień 2009 Nie. Coś z nią jest nie tak. Najlepiej skontaktuj się z panem Grzegorzem. On powinien jakoś rozwiązać ten problem.PozdroPS: Domyślam się już od kogo wziąłeś moją Salamandre :)
bossmann1 Napisano 21 Kwiecień 2009 Napisano 21 Kwiecień 2009 hm.mam salamandre od lokalnego zbieracza zlomu,szukal nia dekli od studzienek i jak juz wszyskie wykryl to mi ja pozyczyl
bossmann1 Napisano 22 Kwiecień 2009 Napisano 22 Kwiecień 2009 nic sie niestalo.aprpopo salamandry to niewiem jak ja ustawic ,denarwoje mie ze pika na gwozdzie i druciki a chcialbym zeby gruby metal czula gleboko.cewka jest ta najwieksza jakie byly w salamandrach.niemam do niej isntrukcji oblsugi.
Thomson. Napisano 22 Kwiecień 2009 Napisano 22 Kwiecień 2009 Rodzaj pracy: 1Tłumik Grunt. 3Reg. dźwięk. 10Dyskryminacja 8-10 (w zależności od zaśmiecenia terenu)Grunt. Balans. -
bossmann1 Napisano 22 Kwiecień 2009 Napisano 22 Kwiecień 2009 troche na chlopski rozum to co z ta dyskryminacja
bossmann1 Napisano 22 Kwiecień 2009 Napisano 22 Kwiecień 2009 no i jest jeszcze miernik wskazowkowy i ma 3 pola czerwone zolte i zielone .jest to cos waznego mozna sie tym sugierowac?
grzech Napisano 22 Kwiecień 2009 Napisano 22 Kwiecień 2009 WitamOj dawno tu nie zaglądałem.Bossmann najlepiej będzie jak wyślesz maila do człowieka który składa Salamandry i poprosisz o przesłanie instrukcji obsługi bo inaczej to właśnie będziesz kopał różne niepotrzebne śmieci.Pokrętło dyskryminacja w tym wykrywaczu to odrzucanie żelaza według wielkości im bliżej zera tym mniej żelaza wykrywa i odwrotnie.pozdro.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.