Skocz do zawartości

do uzytkownikow salamandry

detekta8

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Zepsul mi sie ostatnio przelacznik trybu pracy postanowilem naprawic go na wlasna reke i udalo mi sie, ale przy okazji wyciagania go z obudowy urwal mi sie brazowy cienki kabelek i nie wiem teraz dokladnie gdzie z powrotem przylutowac wiec jesli ktos ma salamandre i mogby poprostu odkrecic obudowe z gory i zrobic zdjecie tego wlacznik i przylotowanych kabelkow bylbym bardzo wdzieczny bo i pogoda ladna akurat pare dni wolnego chcialoby sie gdzies skoczyc pokopac troszke a wysylanie na reklamacje pewnie dlugo potrwa (widomo poczta polska nie jest za szybka) z gory dziekuje za zdjecia badz informacje
Napisano
Witam.Pod tym linkiem masz zdjęcie elektroniki.
http://www.saddam2.republika.pl/salam.JPG
Tyle że ja mam bardzo starą salamandre i nie wiem czy podobnie to wygląda u Ciebie.
Napisano
Nie. Coś z nią jest nie tak. Najlepiej skontaktuj się z panem Grzegorzem. On powinien jakoś rozwiązać ten problem.

Pozdro

PS: Domyślam się już od kogo wziąłeś moją Salamandre :)
Napisano
nic sie niestalo.aprpopo salamandry to niewiem jak ja ustawic ,denarwoje mie ze pika na gwozdzie i druciki a chcialbym zeby gruby metal czula gleboko.cewka jest ta najwieksza jakie byly w salamandrach.niemam do niej isntrukcji oblsugi.
Napisano
Witam
Oj dawno tu nie zaglądałem.Bossmann najlepiej będzie jak wyślesz maila do człowieka który składa Salamandry i poprosisz o przesłanie instrukcji obsługi bo inaczej to właśnie będziesz kopał różne niepotrzebne śmieci.Pokrętło dyskryminacja w tym wykrywaczu to odrzucanie żelaza według wielkości im bliżej zera tym mniej żelaza wykrywa i odwrotnie.
pozdro.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie