Ariel77 Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Witam poszukuje ludzi z Górowa Iławeckiego którzy pomogą mi w zbieraniu informacji na temat rzekomo ukrytej w tej miejscowości Bursztynowej Komnaty gg 2453193 , ariel77@wp.pl Pozdrawiam
ColdDemons Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Gdybyśmy mieli informacje gdzie jest ukryta, to już dawno byśmy znaleźli! ;)Pozdrawiam z Górowa! ;)
lefa Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Pewna informacja.Bursztynowa Komnata jest u mnie w piwnicy.W górowie Iławeckim zakopaliśmy ze szwagrem BK ale z napisami made in China.Za drobną opłatą(jakieś milin pięcset sto dziewięcset) lokalizację na GPS podam.Miłej zabawy życzę
Ariel77 Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Wiadomo ze nikt by nie powiedział gdzie Bursztynowa Komnata jest ukryta , chodzi mi o to skąd wzięło sie to przypuszczenie ze akurat w okolicy Górowa Iławeckiego ?? dlaczego akurat tam i czy ktoś kiedykolwiek slyszal w jaki sposób rzekomo została iby " ukryta ??, czy to w ziemi czy to w wodzie czy to w jakimś pałacyku dworku itp??
kucol61 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Niedaleko Górowa jest piękna duża gora -- to z tą górą związani są poszukiwacze zarówno rodzimi jak i przyjezdni.
rabat Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Nie chciałem zakładać nowego tematu to piszę tutaj:). Jest może ktoś chętny na wykopki w okolicy Górowa, czy Pieniężna?? Będę w tamtejszej okolicy w sobotę i niedzielę. Osobiście preferuję Niedzielę. Pozdrawiam Rabat(gg-6987129)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.