Ariel77 Napisano 6 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2009 Witam poszukuje ludzi z Górowa Iławeckiego którzy pomogą mi w zbieraniu informacji na temat rzekomo ukrytej w tej miejscowości Bursztynowej Komnaty gg 2453193 , ariel77@wp.pl Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ColdDemons Napisano 6 Kwiecień 2009 Share Napisano 6 Kwiecień 2009 Gdybyśmy mieli informacje gdzie jest ukryta, to już dawno byśmy znaleźli! ;)Pozdrawiam z Górowa! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lefa Napisano 6 Kwiecień 2009 Share Napisano 6 Kwiecień 2009 Pewna informacja.Bursztynowa Komnata jest u mnie w piwnicy.W górowie Iławeckim zakopaliśmy ze szwagrem BK ale z napisami made in China.Za drobną opłatą(jakieś milin pięcset sto dziewięcset) lokalizację na GPS podam.Miłej zabawy życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ariel77 Napisano 6 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2009 Wiadomo ze nikt by nie powiedział gdzie Bursztynowa Komnata jest ukryta , chodzi mi o to skąd wzięło sie to przypuszczenie ze akurat w okolicy Górowa Iławeckiego ?? dlaczego akurat tam i czy ktoś kiedykolwiek slyszal w jaki sposób rzekomo została iby " ukryta ??, czy to w ziemi czy to w wodzie czy to w jakimś pałacyku dworku itp?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kucol61 Napisano 28 Kwiecień 2009 Share Napisano 28 Kwiecień 2009 Niedaleko Górowa jest piękna duża gora -- to z tą górą związani są poszukiwacze zarówno rodzimi jak i przyjezdni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 6 Lipiec 2012 Share Napisano 6 Lipiec 2012 Nie chciałem zakładać nowego tematu to piszę tutaj:). Jest może ktoś chętny na wykopki w okolicy Górowa, czy Pieniężna?? Będę w tamtejszej okolicy w sobotę i niedzielę. Osobiście preferuję Niedzielę. Pozdrawiam Rabat(gg-6987129) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.