Janu Napisano 1 Kwiecień 2009 Autor Napisano 1 Kwiecień 2009 Prawdopodobnie guzik o średnicy 14mm z wizerunkiem głowy kozła i gwintem wewnętrznym.Z góry dzięki za bliższe informacje.
latający holender Napisano 2 Kwiecień 2009 Napisano 2 Kwiecień 2009 Zakrętka od małej tubki,takiej aptekarskiej,z maścią.Ja swoją trafiłem w listopadzie ubiegłego roku.Zdr.
melajda95 Napisano 13 Marzec 2012 Napisano 13 Marzec 2012 I ja dorzucę swoją cegiełkę.Znalazłem całą tubkę po paście do obuwia ''Dobrolin''.Niestety zwinięta była w trąbkę i przy rozwijaniu całkowicie się rozleciała razem z pokrywającą ją farbą ,ale udało mi się jeszcze odczytać nazwę firmy.Uratowałem tylko nakrętkę z głową kozła i fragment z gwintem.Można zatem domniemywać ,że zakrętki pochodziły od produktu ''Dobrolinu''
melajda95 Napisano 13 Marzec 2012 Napisano 13 Marzec 2012 Tak to mniej więcej wyglądało.Zdjęcia z netu.
melajda95 Napisano 13 Marzec 2012 Napisano 13 Marzec 2012 Cyfry na zgięciu to prawdopodobnie data produkcji lub ważność pasty:17 8 39
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.