radek98k Napisano 26 Marzec 2009 Autor Share Napisano 26 Marzec 2009 Zastanawiało was kiedyś jaką broń używają aktorzy w rekonstrukcjach? Mnie tak. Jaką broń stosuje się do inscenizacji historycznych? Czy jest to broń na kapiszony, gazowa, orginał, na ślepe naboje, ASG? Czy mauser wówczas nie ma komory na pozostałe 4 naboje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 26 Marzec 2009 Share Napisano 26 Marzec 2009 Wnikliwe zapoznanie się z ustawa o broni i amunicji odpowie Ci na wszystkie pytania.http://www.giwera.pl/pliki/Ustawa.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek98k Napisano 26 Marzec 2009 Autor Share Napisano 26 Marzec 2009 Link się przyda, ale nie otym jest temat wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubelek86 Napisano 26 Marzec 2009 Share Napisano 26 Marzec 2009 Właśnie, zastanawialiście się Panowie co trzymacie w rękach na rekonstrukcjach,toż to magiczny kawałek ognistego drzewa które raz po raz daje z siebie płomień diabelski, huk straszliwy i dym siwy... Kolejne głęboki pytanie od niezastąpionego kol. radek98k...wprost jedwabiście ;)Coby nie było, że mój post jest totalnie bezwartościowy, się czepiam i w ogóle foch, to podpowiem koledze że czasem warto poczytać wpisy organizatorów i uczestników rekonstrukcji, a nie tylko ładne zdjątka oglądać...choć i po zdjątkach można wywnioskować wiele... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 26 Marzec 2009 Share Napisano 26 Marzec 2009 Kolego Radek98k to właśnie ustawa jest źródłem wszelkiej mądrości, którą możesz poznać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.