wojtekski Posted March 25, 2009 Author Share Posted March 25, 2009 Witam jestem nowy na forum chciałbym sie dowiedziec jaki sprzet byscie mi polecili na militaria chodzilbym z nim po polach i lasach:) nigdy nie mialem wykrywacza ale z gory mowie ze ace 250 mnie nie interesuje. Najlepiej gdyby to byl sprzet ze stanow wtedy moglbym kupic lepszy i tanszy o clo prosze sie nie martwic :D z gory dzieki za odpowiedzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNIPERcom Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 Nowy Smętek mieści się w tym przedziale cenowym Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kultywator Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 Witaj jesli tani i głęboki to kup Alla . Bardzo duzy zasięg na kolorki i tak samo na większe przedmioty . Bardzo dobra dyskryminacja i jednocześnie ciagnie monetki głęboko i jednocześcnie ciagnie głęboko duże przedmioty. Inne wykrywacze albo ciągną głeboko ale maja słabą dyskryminacje a inne doskonałe na kolorki a bardzo płytkie . Jeśli chcesz coś uniwersalnego to bierz alla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.