hudy Posted March 21, 2009 Author Share Posted March 21, 2009 wyciągnięta z gliny. pokryta grubym ciężko schodzącym osadem. Nie wiem jak się za nią zabrac i z jakiego materiału jest zrobiona. Spod brudu widac błyszczącą grafitową powierzchnię. Proszę o pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hudy Posted March 21, 2009 Author Share Posted March 21, 2009 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyrograf15 Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 Na początek namocz to w ropie nafcie lub czymś podobnym. I poczekaj tydzień.Wojtek Link to comment Share on other sites More sharing options...
pooshkins Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 Jeżeli moczenie nie pomoże , spróbuj na mokro szczoteczką tego typu.Tylko i wyłącznie miedzianą.http://www.allegro.pl/item579342795_szczotka_do_zamszu_butow_polecam_kliknij_warto.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
hudy Posted March 22, 2009 Author Share Posted March 22, 2009 Dzięki chłopaki za rady.Napewno skorzystam bo moje zabiegi narazie doprowadziły jedynie do ich uszkodzenia. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_tuna Posted May 6, 2009 Share Posted May 6, 2009 cześć! daj lepsze fotki tej klamerki... albo odpowiedz mi na dwa pytania:)1.z jakiego materiału jest wykonana ??- z cynku ?2. czy ma granulowanie na powierzchni ?pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.