hudy Napisano 21 Marzec 2009 Autor Share Napisano 21 Marzec 2009 wyciągnięta z gliny. pokryta grubym ciężko schodzącym osadem. Nie wiem jak się za nią zabrac i z jakiego materiału jest zrobiona. Spod brudu widac błyszczącą grafitową powierzchnię. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 21 Marzec 2009 Autor Share Napisano 21 Marzec 2009 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 22 Marzec 2009 Share Napisano 22 Marzec 2009 Na początek namocz to w ropie nafcie lub czymś podobnym. I poczekaj tydzień.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pooshkins Napisano 22 Marzec 2009 Share Napisano 22 Marzec 2009 Jeżeli moczenie nie pomoże , spróbuj na mokro szczoteczką tego typu.Tylko i wyłącznie miedzianą.http://www.allegro.pl/item579342795_szczotka_do_zamszu_butow_polecam_kliknij_warto.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 22 Marzec 2009 Autor Share Napisano 22 Marzec 2009 Dzięki chłopaki za rady.Napewno skorzystam bo moje zabiegi narazie doprowadziły jedynie do ich uszkodzenia. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 6 Maj 2009 Share Napisano 6 Maj 2009 cześć! daj lepsze fotki tej klamerki... albo odpowiedz mi na dwa pytania:)1.z jakiego materiału jest wykonana ??- z cynku ?2. czy ma granulowanie na powierzchni ?pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.