hudy Napisano 21 Marzec 2009 Autor Napisano 21 Marzec 2009 wyciągnięta z gliny. pokryta grubym ciężko schodzącym osadem. Nie wiem jak się za nią zabrac i z jakiego materiału jest zrobiona. Spod brudu widac błyszczącą grafitową powierzchnię. Proszę o pomoc.
Cyrograf15 Napisano 22 Marzec 2009 Napisano 22 Marzec 2009 Na początek namocz to w ropie nafcie lub czymś podobnym. I poczekaj tydzień.Wojtek
pooshkins Napisano 22 Marzec 2009 Napisano 22 Marzec 2009 Jeżeli moczenie nie pomoże , spróbuj na mokro szczoteczką tego typu.Tylko i wyłącznie miedzianą.http://www.allegro.pl/item579342795_szczotka_do_zamszu_butow_polecam_kliknij_warto.html
hudy Napisano 22 Marzec 2009 Autor Napisano 22 Marzec 2009 Dzięki chłopaki za rady.Napewno skorzystam bo moje zabiegi narazie doprowadziły jedynie do ich uszkodzenia. pozdrawiam
the_tuna Napisano 6 Maj 2009 Napisano 6 Maj 2009 cześć! daj lepsze fotki tej klamerki... albo odpowiedz mi na dwa pytania:)1.z jakiego materiału jest wykonana ??- z cynku ?2. czy ma granulowanie na powierzchni ?pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.