ZUBIKED Napisano 22 Marzec 2009 Share Napisano 22 Marzec 2009 na kolana !!!!O dziwo nie widze siebie na tej fotce. Skandal !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violam7 Napisano 23 Marzec 2009 Share Napisano 23 Marzec 2009 Panie i Panowie, wielkie brawa i podziękowania, bardzo fajnie to wyszło, warto było być, i oby takich imprez było więcej w okolicach Radzynia Podlaskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urad Napisano 24 Marzec 2009 Share Napisano 24 Marzec 2009 miałem być ale... w sumie nie żałuję ze nie bylem... ta wszędobylska publika zniszczyła by mi 98% zdjęć... poza tym jakoś nie ma dynamiki na tych fotkach, czyżby aż tak bardzo nudna była ta inscenizacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LSW Napisano 24 Marzec 2009 Share Napisano 24 Marzec 2009 jak ta wszędobylska publika śmie psuć zdjęcia uradowi! oburzające! Trzeba coś z nią zrobić! zakazać wstępu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 24 Marzec 2009 Share Napisano 24 Marzec 2009 urad w imieniu organizatora przepraszam że przyszła publika naprawdę niewiesz jak mi przykro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boloBres Napisano 25 Marzec 2009 Share Napisano 25 Marzec 2009 maiłem byc ale..."urad to nie manewry Gromu czy innej jednostki szybkiego reagowania.Zreszta czy fotki to najważniejsze doświadczenie z takiej historycznej imprezy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 25 Marzec 2009 Share Napisano 25 Marzec 2009 Urad d... z ciebie nie fotograf jak przeszkadzają Ci ludzie !!! Nie ma dynamiki, bo nie było Norrisa Chucka Wogóle co ma na celu Twój malkontencki wpis ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LSW Napisano 26 Marzec 2009 Share Napisano 26 Marzec 2009 Kamilo, już dwa razy próbowałem przyjechać do Parczewa na zlot. I dwa razy mi się nie udało! Ale,jak mówi przysłowie, do trzech razy sztuka. Będzie w tym roku zlot w Parczewie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 26 Marzec 2009 Share Napisano 26 Marzec 2009 Bolszewik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 26 Marzec 2009 Share Napisano 26 Marzec 2009 jak to na wojence ładnie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 26 Marzec 2009 Share Napisano 26 Marzec 2009 no dawaj wpieriot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 26 Marzec 2009 Share Napisano 26 Marzec 2009 ech kozaki kozaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 26 Marzec 2009 Share Napisano 26 Marzec 2009 no dawaj dawaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 26 Marzec 2009 Share Napisano 26 Marzec 2009 na wroga .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 26 Marzec 2009 Share Napisano 26 Marzec 2009 i tak sie kończy rewolucja zdjęcia z www.iledzisiaj.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 3 Kwiecień 2009 Share Napisano 3 Kwiecień 2009 I jescze kilka fotek dorzucęhttp://83.16.173.124/~fotoklub/photogallery.php?album_id=53 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.