said2 Posted March 21, 2009 Author Share Posted March 21, 2009 obie pochwy są sygnowane m w trójkącie. Chciałem zamienić i niestety radomiak nie wchodzi do 2 pochwy od perkuna.Perkun wchodzi do obu. Z innymi pochwami nie mam problemu:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz 1939 Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 nierozumiem o co ci dokładnie chodzi jeśli radomiak wchodzi do swojej pochwy a perkun do swojej i radomiaka to niema problemu... Ps. po co chcesz je zamieniać?? Pozdrawiam Łukasz 1939 Link to comment Share on other sites More sharing options...
said2 Posted March 22, 2009 Author Share Posted March 22, 2009 perkun jest w ladniejszym stanie, chciałem dołożyć do niego pochwę z farbą i org żabę. Ale radomiak nie wchodzi do tej drugiej. Pochwy są identyczne sygnowane M w trójkacie Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamusek2009 Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 przeciesz widac ze jeden jest szerszy a drugi wazszy hehehhee Link to comment Share on other sites More sharing options...
said2 Posted March 24, 2009 Author Share Posted March 24, 2009 No tak,ale pochwy są tych samych rozmiarów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyrograf15 Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 Znaczy że coś w jednej siedzi. Wyjąć dławik i wyczyścić.Wojtek Link to comment Share on other sites More sharing options...
said2 Posted March 25, 2009 Author Share Posted March 25, 2009 może i coś tam jest, ale perkun wchodzi do obu bez problemu.Dzięki za pomoc, wątek zamykam!Pozdr! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.