said2 Napisano 21 Marzec 2009 Autor Share Napisano 21 Marzec 2009 obie pochwy są sygnowane m w trójkącie. Chciałem zamienić i niestety radomiak nie wchodzi do 2 pochwy od perkuna.Perkun wchodzi do obu. Z innymi pochwami nie mam problemu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz 1939 Napisano 22 Marzec 2009 Share Napisano 22 Marzec 2009 nierozumiem o co ci dokładnie chodzi jeśli radomiak wchodzi do swojej pochwy a perkun do swojej i radomiaka to niema problemu... Ps. po co chcesz je zamieniać?? Pozdrawiam Łukasz 1939 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
said2 Napisano 22 Marzec 2009 Autor Share Napisano 22 Marzec 2009 perkun jest w ladniejszym stanie, chciałem dołożyć do niego pochwę z farbą i org żabę. Ale radomiak nie wchodzi do tej drugiej. Pochwy są identyczne sygnowane M w trójkacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamusek2009 Napisano 23 Marzec 2009 Share Napisano 23 Marzec 2009 przeciesz widac ze jeden jest szerszy a drugi wazszy hehehhee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
said2 Napisano 24 Marzec 2009 Autor Share Napisano 24 Marzec 2009 No tak,ale pochwy są tych samych rozmiarów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 24 Marzec 2009 Share Napisano 24 Marzec 2009 Znaczy że coś w jednej siedzi. Wyjąć dławik i wyczyścić.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
said2 Napisano 25 Marzec 2009 Autor Share Napisano 25 Marzec 2009 może i coś tam jest, ale perkun wchodzi do obu bez problemu.Dzięki za pomoc, wątek zamykam!Pozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.