hudy Napisano 28 Marzec 2009 Autor Share Napisano 28 Marzec 2009 ...i dwie piątki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 28 Marzec 2009 Autor Share Napisano 28 Marzec 2009 Tak wyglądało moje trzecie (oby nie ostatnie) duże trafienie przed czyszczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 28 Marzec 2009 Autor Share Napisano 28 Marzec 2009 Powrót w miejscówkę pokazał,że zawsze coś jeszcze zostanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 28 Marzec 2009 Autor Share Napisano 28 Marzec 2009 ...i to tyle... pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atb22 Napisano 28 Marzec 2009 Share Napisano 28 Marzec 2009 Ojjj nie wiem jak z piwkiem będzie narazie grypa mnie łamię leżę w wyrze i się wk@#$ ;(. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad Napisano 29 Marzec 2009 Share Napisano 29 Marzec 2009 hudy" mamy ten sam problem, ten mosiężny fancik o wymiarach 32mm x 23mm wyskoczy w zeszły roku i do dzisiaj nie wiem jak to zaszufladkować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 29 Marzec 2009 Autor Share Napisano 29 Marzec 2009 Ad" fajnie, że się odezwałeś.Id mojego fanta mało pomogło. Nie wiem czy widziałeś to zdjęcie. Mógłbyś napisac co jest wybite na twoim znaczku"? Zastanawiam się też czy jest tam coś przy samym brzegu środkowego krzyża na dole-słabo widac. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubuś 2001 Napisano 29 Marzec 2009 Share Napisano 29 Marzec 2009 Ad jesteś w posiadaniu uszkodzonego krzyża jerozolimskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 29 Marzec 2009 Autor Share Napisano 29 Marzec 2009 A to ciekawe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad Napisano 30 Marzec 2009 Share Napisano 30 Marzec 2009 Hudy" - Sygnowania : FRIEDRICH EITSCHBERGER STETTIN.Kubuś 2001" - Przedmiot znaleziony przeze mnie i przez Hudego" raczej nie przypomina Krzyża Jerozolimskiego (zwango potocznie - Krzyż Pięciokrotny), również dobrze to może być Krzyż Paleologów. Jak doskonale widac na przedstawionym odbrazku wszystkie elementy Krzyża Jerozolimskiego są symetryczne. A tu raczej mamy doczynienia z jakąś celtycką plecionką niewiadomego znaczenia wyprodukowaną prze niemiaszków w Szczecinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 30 Marzec 2009 Autor Share Napisano 30 Marzec 2009 Ad" moje-OG + twoje-Stettin daje ORTSGRUPPE STETTIN" czyli GRUPA MIEJSCOWA SZCZECIN". Może pójśc tym tropem :)??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pogromca Napisano 1 Kwiecień 2009 Share Napisano 1 Kwiecień 2009 hudy fajne fanty powodzenia na dalszych wypadach:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 4 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2009 i takie cuś się trafiło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 4 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2009 ...nie wiem co to za klamerka ale wziąłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 4 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2009 ...takie pudełko się trafiło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 4 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2009 ...chyba po jakichś pastylkach odświeżających... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 4 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2009 ...wreszcie coś rosyjskiego-gwardyjska :)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 4 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2009 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 4 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2009 ...i wyczyszczona hehe. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 4 Kwiecień 2009 Share Napisano 4 Kwiecień 2009 NO hehe . jest z czego i gradki.po-zdrów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 4 Kwiecień 2009 Share Napisano 4 Kwiecień 2009 ja kopie kilka ładnych Polskich wiosen i powiem ze jeszcze nie kopnołem Zadnej gwardyjskiej, inne tak, nawet całe pagony PIOTRA 2 z odznaczeniem i wiele innych zeczy ale tego nie.więc zycze wiecej takowych ---hehe__ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 4 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2009 dzięki kolego Maxim026. Dawno nie trafiło mi się odznaczenie, a rosyjskie jeszcze nigdy. Stąd ta radośc hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 14 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2009 Witam. To może nie żaden fant, ale w czasach kryzysu... Natknąłem się dzisiaj w lesie na taki widok-zaskroniec pożerający żabę poczynając od jej głowy :).Lepszego zdjęcia nie zrobiłem, bo podchodząc spłoszyłem gada. Żaba przeżyła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 15 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2009 Fancik brata. Mam pytanie: Co to? z tyłu były chyba szpilki, najprawdopodobniej posrebrzana miedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 Witaj hudy".Jest to odznaka kolarska:A.R.B - Arbeiter Radfahrer Bund Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.