euro_sabre Napisano 17 Marzec 2009 Autor Napisano 17 Marzec 2009 Witam, proszę o id tego ustrojstwa, mnie przypomina jakiś kaganek, tylko nie wiem jak tam umocować świecę ;) - z góry pięknie dziękuję za pomoc ! Pozdrawiam
euro_sabre Napisano 17 Marzec 2009 Autor Napisano 17 Marzec 2009 Witam, proszę o id tego ustrojstwa, mnie przypomina jakiś kaganek, tylko nie wiem jak tam umocować świecę ;) - z góry pięknie dziękuję za pomoc ! Pozdrawiam
regers Napisano 17 Marzec 2009 Napisano 17 Marzec 2009 A nie jest to czasem jakaś popiołka? Ładny fancik!
euro_sabre Napisano 17 Marzec 2009 Autor Napisano 17 Marzec 2009 ...też tak myślałem, ale brak mi takich miejsc na papieroski - takich rowków ;) - chyba, że kiedyś nie były przewidywane...
kokesh Napisano 17 Marzec 2009 Napisano 17 Marzec 2009 12 dziurek ... stojak na noże np. do steków .Pozdro...
Pytanie
euro_sabre
Witam, proszę o id tego ustrojstwa, mnie przypomina jakiś kaganek, tylko nie wiem jak tam umocować świecę ;) - z góry pięknie dziękuję za pomoc ! Pozdrawiam
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.