Witam. Proszę o pomoc w rozczytaniu tego dokumentu. Nie mogę dojść jakie imię ma Zieliński i druga sprawa czy Antoni Przybyłko czy Przybyłka. Wiem że pochodzi on z Guberni Radomskiej i Pan Antoni był aptekarzem. Dokument (świadectwo) zostało wystawione w Radomiu. A może znajdzie się ktoś z Radomia i powie coś więcej na temat aptekarza Przybyłko. Być może żyje ktoś jeszcze z jego rodziny. Proszę także o przetłumaczenie tekstu po rosyjsku i kto go podpisywał. Z góry dziękuję.
Pytanie
dragon89
Zdjęcie nr.1 górna część dokumentu.
Witam. Proszę o pomoc w rozczytaniu tego dokumentu. Nie mogę dojść jakie imię ma Zieliński i druga sprawa czy Antoni Przybyłko czy Przybyłka. Wiem że pochodzi on z Guberni Radomskiej i Pan Antoni był aptekarzem. Dokument (świadectwo) zostało wystawione w Radomiu. A może znajdzie się ktoś z Radomia i powie coś więcej na temat aptekarza Przybyłko. Być może żyje ktoś jeszcze z jego rodziny. Proszę także o przetłumaczenie tekstu po rosyjsku i kto go podpisywał.
Z góry dziękuję.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.