KRANIK Napisano 12 Marzec 2009 Autor Share Napisano 12 Marzec 2009 dzisiaj o 17 w jednym z najlepszych antykwariatów odbyło się spotkanie z autorami książki Wojna w Dolinie Bobru", można było dowiedzieć się jak powstawała książka jak i nowej pracy autorów nad nowymi książkami. Na spotkaniu pojawiło się sporo osób od 5-cio latków po najstarszych mieszkańców Jeleniej Góry,oraz miłośników historii tego miasta wsród gości był m.in starszy pan który zajmował się zabezpieczaniem poniemieckich dokumentów w rejonie jeleniogórskim.Spotkanie obfitowało w ożywioną dyskusję nad historią przesiedleńców oraz działań wojennych na terenie doliny Bobru"gratuluję pomysłu i zachęcam do następnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRANIK Napisano 12 Marzec 2009 Autor Share Napisano 12 Marzec 2009 p.s.zachęcam kolegów obecnych na tym spotkaniu o komentarze na forum,oraz jak ktoś posiada fotki z tego spotkania o wklejenie ich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRANIK Napisano 12 Marzec 2009 Autor Share Napisano 12 Marzec 2009 tutaj szersza relacja ze spotkaniahttp://jelonka.com/news,single,init,article,20012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OloOcki Napisano 13 Marzec 2009 Share Napisano 13 Marzec 2009 Ja jestem ze Lwowka Slaskiego i w tutejszym gimnazjum tez zrealizowno pokaz tej ksiazki. Autorami tej ksiazki jest: dyrektor gimnazjum i zarazem nauczyciel historii-Pan Robert Primke oraz inny nauczyciel historii ale z tej samej szkoly- Pan Maciej Szczerepa i Pan Wojciech Szczerepa. Sam niedawno kupilem te ksiazke i polecam innym.Ja mam 14 lat i uczy mnie pan Primke historii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.