Witam serdecznie. Dzis znalazłem takie dwa zapalniki. Zapomniałem połozyć czegoś obok dla orientacji w ich rozmiarach ale powiem tylko ze duży ma wysokość dwuch dwu zlotowek i nie znalazlem na nim bic. maly natomiast ma troche bic. W g? Z38 j 42 79 (tu jest coś w rodzaju miniaturowej wronki ale nie wiem czy to mi sie tylko nie wydaje a pod nia wa 715) Z mojego doswiadczenia (nie za bogatego) podejzewam ze maly chyba jest od niemieckiego granatu mozdziezowego. duzy chyba od jakiejs haubicy albo armaty. Przepraszam za styl i w ogole ale strasznie sie spiesze. pzdr i licze na was chlopaki jak zwykle:)
Pytanie
rozi
Witam serdecznie. Dzis znalazłem takie dwa zapalniki. Zapomniałem połozyć czegoś obok dla orientacji w ich rozmiarach ale powiem tylko ze duży ma wysokość dwuch dwu zlotowek i nie znalazlem na nim bic. maly natomiast ma troche bic.
W g? Z38 j 42 79 (tu jest coś w rodzaju miniaturowej wronki ale nie wiem czy to mi sie tylko nie wydaje a pod nia wa 715) Z mojego doswiadczenia (nie za bogatego) podejzewam ze maly chyba jest od niemieckiego granatu mozdziezowego. duzy chyba od jakiejs haubicy albo armaty.
Przepraszam za styl i w ogole ale strasznie sie spiesze. pzdr i licze na was chlopaki jak zwykle:)
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.