piciu Napisano 11 Marzec 2009 Autor Napisano 11 Marzec 2009 Witam!Jestem nowy na tym forum, wiec może post umieszczam w złym dziale.Poszukuję rysunku godła LOPP jakie było umieszczane na statecznikach pionowych w szybowcach i samolotach sportowych przed IIWŚ. Dziękuję za wszelką pomoc.PozdrawiamPiotr
efes Napisano 12 Marzec 2009 Napisano 12 Marzec 2009 Tu masz godło .Może to wystarczy,Gdzieś mam plany ITS-a z godłem ale szybko nie znajdę.Może to.http://www.piotrp.de/SZYBOWCE/pits8.htm Internet stwarza możliwosći .Trochę wysiłku na przyszłość.Pozdrawiam
dudzin Napisano 14 Marzec 2009 Napisano 14 Marzec 2009 Hornet tyle postów masz na koncie i nie wiesz, że regulamin forum zabrania publicznego dziękowania za uzyskaną pomoc publicznie na forum. Ewentualnie można to zrobić na priv, tak więc ty również możesz upomnieć się na priv-a o dziękuję. :)
Hornet Napisano 14 Marzec 2009 Napisano 14 Marzec 2009 Dudzin nie CHODZI MI o dziękuje......ale o to,że kolega rzucił temat,prosił o pomoc i cisza. Podziękowanie jakby co było już w poście o pomoc Piotra.....Myślę,że czytasz uważnie posty.Pozdrawiam i na tym kończę wszelką polemikę
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.