huk 100 Napisano 10 Marzec 2009 Autor Napisano 10 Marzec 2009 Proszę o id.optyki .klamerkę dałem dla porównania oraz dodatkowo dla kolegi Puszka czy jak mu tam ? aby sobie porównał z alledrogo :):) co do optyki to nie znalazłem żadnych bić -proszę o sugestie -pozdro
mamdar7 Napisano 14 Marzec 2009 Napisano 14 Marzec 2009 Miałem kiedyś coś podobnego, http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=641688poszło w świat,ze 100 drobiazgów tam jeszcze leżało, tylko za mocno w głowie mi huczało, dlatego też wszystkiego nie zebrałem do jednej panie paczki.
huk 100 Napisano 11 Marzec 2009 Autor Napisano 11 Marzec 2009 Luftlander- dzięki - masz jakiegoś linka ?-pozdro
huk 100 Napisano 10 Marzec 2009 Autor Napisano 10 Marzec 2009 Proszę o id.optyki .klamerkę dałem dla porównania oraz dodatkowo dla kolegi Puszka czy jak mu tam ? aby sobie porównał z alledrogo :):) co do optyki to nie znalazłem żadnych bić -proszę o sugestie -pozdro
pol Napisano 11 Marzec 2009 Napisano 11 Marzec 2009 Na optyce sie nie znam, ale dla mnie to te czesci moga byc, albo od lorynety nozycowej, albo dalmierza pozdrawiam
Luftlander Napisano 11 Marzec 2009 Napisano 11 Marzec 2009 Są to szczątki francuskiej lornetki nożycowej wyprodukowanej w zakładach Huet Paris ( podczas niemieckiej okupacji produkował pod kodem- lww ). Kolega posiada identyczną, poznałem po charakterystycznej rączce która zastępowała trójnóg.
Pytanie
huk 100
Proszę o id.optyki .klamerkę dałem dla porównania oraz dodatkowo dla kolegi Puszka czy jak mu tam ? aby sobie porównał z alledrogo :):) co do optyki to nie znalazłem żadnych bić -proszę o sugestie -pozdro
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.