czarnykot Napisano 4 Marzec 2009 Autor Share Napisano 4 Marzec 2009 ...nom to wreszcie można sobie pokopać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 4 Marzec 2009 Autor Share Napisano 4 Marzec 2009 pośmigałem dziś na polach dookoła mojej ulubionej miejscówki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 4 Marzec 2009 Autor Share Napisano 4 Marzec 2009 dookoła francuskiego lasku", miejsca, w którym złożono ciała żołnierzy Napoleona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 4 Marzec 2009 Autor Share Napisano 4 Marzec 2009 na owych polach odbyła się zapewne bitwa... zachodniopomorskie... blisko Koszalina.... hmmm... co tu robiło te 15 kopiejek?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 4 Marzec 2009 Autor Share Napisano 4 Marzec 2009 tak... na tej miejscówce to by mnie nawet boratynka nie zdziwiła. Piękny guzik Grenadiera, z tyłu napis: PARIS T.W & W (w miejscu&" jest symbol, którego nie mogę zidentyfikować:)Znaczek :) nie mam pojęcia z czego i po czym...pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shluka Napisano 4 Marzec 2009 Share Napisano 4 Marzec 2009 http://de.wikipedia.org/wiki/Express_WerkeMoże to coś pomorze odnośnie znaczka.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 4 Marzec 2009 Autor Share Napisano 4 Marzec 2009 dzięki za pomoc Shluka :)http://www.meisterdinger.de/express/index.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shluka Napisano 4 Marzec 2009 Share Napisano 4 Marzec 2009 Nie ma problemu. :)P.S. Pomorze jest nad morzem!!! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loszo_ZCH Napisano 4 Marzec 2009 Share Napisano 4 Marzec 2009 no mad morzem to jest wybrzeże, a pomorze to nie tak całkiem nad mozęm bo w moim przypadku to ponad 100km a niektórzy maja jeszcze dalej. Pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 Pomorze koło Opola...przechodziły tędy wojska marszałka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
links 77 Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 a te pola na jaki kierunek Kołobrzeg?,Łazy? czy Sianów? Jak na początek sezonu to gitara pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 6 Marzec 2009 Autor Share Napisano 6 Marzec 2009 z rana zryłem kolejne poletko w owej okolicy, niestety tylko 1,5h wytrzymałem w deszczu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 6 Marzec 2009 Autor Share Napisano 6 Marzec 2009 kolejny przedmiot niewiadomego pochodzenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 6 Marzec 2009 Autor Share Napisano 6 Marzec 2009 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 6 Marzec 2009 Autor Share Napisano 6 Marzec 2009 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 6 Marzec 2009 Autor Share Napisano 6 Marzec 2009 oraz nieśmiertelnik:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 6 Marzec 2009 Autor Share Napisano 6 Marzec 2009 ...niewybity... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.