explosivelabs Napisano 4 Marzec 2009 Autor Napisano 4 Marzec 2009 Witam rzadko proszę o id. ale teraz zgłupiałem. To coś wykonane jest z jakiegoś stopu w środku drewno. Wokół zgrubień znajdowały się stalowe kolce. Znalezione w spalonej wsi niemieckiej.
Sensej1985 Napisano 4 Marzec 2009 Napisano 4 Marzec 2009 Witam.Czy otwór jest na wylot ? ,mi to wygląda na piastę rowerową ,tam gdzie te kolce" mogły być szprychy , a na drugiej focie jest jakby kalamitkaPozdrawiam Sensej ;)
Hansdekawka Napisano 4 Marzec 2009 Napisano 4 Marzec 2009 Jest to piasta od kółka wózka dziecięcego.Szprychy nie krzyżowane,felga stalowa z obiciem z drewna lub litej gumy.
Luftlander Napisano 4 Marzec 2009 Napisano 4 Marzec 2009 Dokładnie jak kolega napisał piasta od koła ale ciut mała może od wózka dziecięcego?
explosivelabs Napisano 4 Marzec 2009 Autor Napisano 4 Marzec 2009 Piasta odpada otwór nie jest na wylot. Z jednej strony wchodzi jakiś drewniany patyk a kalamitka" blokuje go przed wysunięciem.
Pytanie
explosivelabs
Witam rzadko proszę o id. ale teraz zgłupiałem. To coś wykonane jest z jakiegoś stopu w środku drewno. Wokół zgrubień znajdowały się stalowe kolce. Znalezione w spalonej wsi niemieckiej.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.