Skocz do zawartości

Jakich używacie wykrywaczy i jakie są wg. Was najlepsze do 1600zł ???

Photobymagik

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Pytając Was o wykrywacze które wymieniłem uzyskałem odpowiedzi w których część polecała Mastera V a część stanowczo go odmawiała.. na forum pojawił się też nowy post odnoszący się tylko do Mastera V to tam wykrywacz że tak powiem został pojechany po całości i stanowczo odradzacie go. Czytając opisy na stronach producentów wykrywacze mają bardzo dobre parametry ale jak już piszecie i Waszych doświadczeniach z nimi to widać że te opisy stanowczo mijają się z prawdą. W takim razie w mojej głowie snują sie kolejne pytania do Was :

1. Jakie Wy posiadacie wykrywacze i które z testowanych przez Was sprawdziły się najlepiej i których opisy nie mijają się tak stanowczo z prawdą o których piszą producenci na stronach ???

2. Jaki wykrywacz w granicach do 1600zł wg. Was byłby najlepszy do poszukiwań - głównie militarki.. choć drobnica też mogłaby być ???
Napisano
Chyba czujesz się bardzo ważny, że żądasz wypowiedzenia się ludzi na temat wałkowany milion razy, bo to Ty teraz go założyłes. Weż miskę zupy, wyszukiwarka i posiedź ze dwa dni, będziesz wiedział.
Napisano
Akurat tutaj licze na odpowiedzi właścicieli danych modeli a nie o to kto co słyszał - bo często tak jest że ktoś nie znając tak naprawde wykrywacza opisuje go.
Napisano
Kolego jak mówisz ze cytuje : często tak jest że ktoś nie znając tak naprawde wykrywacza opisuje go.
To myslisz że w tym poscie takich osób nie bedzie jeżeli o tym mówimy ???? napewno będą ! a 2 sprawa kolega BRAT MIH dobrze powiedział miska zupy i poszukaj w wyszukiwarce jak nie masz chęci na szukania info to i na kopanie nie bedziesz miał ( fanty same powinny wychodzić z ziemi ???). pozdro
Napisano
photobymagik, piszesz jakąś pracę z socjologii czy coś?
Myślisz że jak zadasz to samo pytanie sto razy używając nieco innych słów, to uzyskasz inne odpowiedzi?
Napisano
Dzisiaj w Gazecie Wyborczej jest artykuł np. sterowania opinią na forach przez firmy. Musisz być świadomy, że na forach jest aktywnych kilka osób, zawsze są te same osoby [no chyba, że się ożenią] i one są opiniotwórcze. To Ty musisz podjąć samodzielną decyzję. Często też, właśnie takie pytanie jak Twoje, jest początkiem procesu opiniotwórczego na forum :)
Polecam artykuł:
http://wyborcza.pl/1,88975,6333155,Falszywe_rekomendacje_zalewaja_siec.html
Napisano
Otóż ten temat był założony przez nieuwage moją.. a to dlatego że na początku nie zauważyłem po napisaniu postu jak mi nad tematami wyskoczyło że Osoby które mają mniej niż 5 postów muszą czekać na akceptacje tematu" no i tak wchodze następnego dnia na forum.. patrze w tematy - no ale tam nic nie było z tego co pisałem no i myśle napisze jeszcze raz.. aż w koncu pojawił się mój pierwszy post.
A druga sprawa w pierwszym poście były wymienione przeze mnie wykrywacze i pytanie odnośnie nich - które z nich. Więc opinie mogły się tyczyć tylko nich. A w tym jak widać nie ma wymienionych czyli wolna amerykanka - każdy może pisać doświadczenia ze swoim wykrywaczem a nie jak w poprzednim poście na temat wymienionych w granicach cenowych które znalazłem gdzieś na ogłoszeniach bądź w sklepach internetowych.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie