Photobymagik Napisano 28 Luty 2009 Autor Napisano 28 Luty 2009 Pytając Was o wykrywacze które wymieniłem uzyskałem odpowiedzi w których część polecała Mastera V a część stanowczo go odmawiała.. na forum pojawił się też nowy post odnoszący się tylko do Mastera V to tam wykrywacz że tak powiem został pojechany po całości i stanowczo odradzacie go. Czytając opisy na stronach producentów wykrywacze mają bardzo dobre parametry ale jak już piszecie i Waszych doświadczeniach z nimi to widać że te opisy stanowczo mijają się z prawdą. W takim razie w mojej głowie snują sie kolejne pytania do Was : 1. Jakie Wy posiadacie wykrywacze i które z testowanych przez Was sprawdziły się najlepiej i których opisy nie mijają się tak stanowczo z prawdą o których piszą producenci na stronach ???2. Jaki wykrywacz w granicach do 1600zł wg. Was byłby najlepszy do poszukiwań - głównie militarki.. choć drobnica też mogłaby być ???
BRAT_MIH Napisano 3 Marzec 2009 Napisano 3 Marzec 2009 Chyba czujesz się bardzo ważny, że żądasz wypowiedzenia się ludzi na temat wałkowany milion razy, bo to Ty teraz go założyłes. Weż miskę zupy, wyszukiwarka i posiedź ze dwa dni, będziesz wiedział.
Photobymagik Napisano 3 Marzec 2009 Autor Napisano 3 Marzec 2009 Akurat tutaj licze na odpowiedzi właścicieli danych modeli a nie o to kto co słyszał - bo często tak jest że ktoś nie znając tak naprawde wykrywacza opisuje go.
płomyk Napisano 3 Marzec 2009 Napisano 3 Marzec 2009 Kolego jak mówisz ze cytuje : często tak jest że ktoś nie znając tak naprawde wykrywacza opisuje go.To myslisz że w tym poscie takich osób nie bedzie jeżeli o tym mówimy ???? napewno będą ! a 2 sprawa kolega BRAT MIH dobrze powiedział miska zupy i poszukaj w wyszukiwarce jak nie masz chęci na szukania info to i na kopanie nie bedziesz miał ( fanty same powinny wychodzić z ziemi ???). pozdro
longwood Napisano 3 Marzec 2009 Napisano 3 Marzec 2009 photobymagik, piszesz jakąś pracę z socjologii czy coś?Myślisz że jak zadasz to samo pytanie sto razy używając nieco innych słów, to uzyskasz inne odpowiedzi?
armand Napisano 3 Marzec 2009 Napisano 3 Marzec 2009 Dzisiaj w Gazecie Wyborczej jest artykuł np. sterowania opinią na forach przez firmy. Musisz być świadomy, że na forach jest aktywnych kilka osób, zawsze są te same osoby [no chyba, że się ożenią] i one są opiniotwórcze. To Ty musisz podjąć samodzielną decyzję. Często też, właśnie takie pytanie jak Twoje, jest początkiem procesu opiniotwórczego na forum :)Polecam artykuł:http://wyborcza.pl/1,88975,6333155,Falszywe_rekomendacje_zalewaja_siec.html
armand Napisano 3 Marzec 2009 Napisano 3 Marzec 2009 I jeszcze to poczytajcie:http://olgierd.bblog.pl/wpis,marketing;szemrany,21533.html
Photobymagik Napisano 4 Marzec 2009 Autor Napisano 4 Marzec 2009 Otóż ten temat był założony przez nieuwage moją.. a to dlatego że na początku nie zauważyłem po napisaniu postu jak mi nad tematami wyskoczyło że Osoby które mają mniej niż 5 postów muszą czekać na akceptacje tematu" no i tak wchodze następnego dnia na forum.. patrze w tematy - no ale tam nic nie było z tego co pisałem no i myśle napisze jeszcze raz.. aż w koncu pojawił się mój pierwszy post.A druga sprawa w pierwszym poście były wymienione przeze mnie wykrywacze i pytanie odnośnie nich - które z nich. Więc opinie mogły się tyczyć tylko nich. A w tym jak widać nie ma wymienionych czyli wolna amerykanka - każdy może pisać doświadczenia ze swoim wykrywaczem a nie jak w poprzednim poście na temat wymienionych w granicach cenowych które znalazłem gdzieś na ogłoszeniach bądź w sklepach internetowych.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.