stgroman Napisano 26 Luty 2009 Autor Share Napisano 26 Luty 2009 Witam forumowiczów! Ile można dać (zetów) za replikę panzerfausta 30 klein? Rura metalowa,grucha laminat z metalowymi lotkami,rozkładany celownik,wciskana imitacja urządzenia spustowego.Napisy malowane od szablonu. Z góry dziękuję za każdą podpowiedż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 28 Luty 2009 Share Napisano 28 Luty 2009 do 300zł bynajmniej ja bym tyle dał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makul Napisano 1 Marzec 2009 Share Napisano 1 Marzec 2009 200 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gefreiter Napisano 2 Marzec 2009 Share Napisano 2 Marzec 2009 no to licytacja trwa dalej :D 100 zł !! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSzuder Napisano 17 Sierpień 2009 Share Napisano 17 Sierpień 2009 Jak jest opcja, to ja poproszę za darmo :-PA tak serio - myślę, że kole 200zł. Za ładną replikę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.