Szefo Napisano 21 Luty 2004 Autor Napisano 21 Luty 2004 byłem dziś z psem na działce i wziąłem też piszczałkę he he, ziemia jak pancerz na tygrysie:), ale złapałem kilka obiecujących sygnałów, oznaczyłem miejsca i jak będzie cieplej to sprawdzę co to jest, ta huśtawka pogody mnie już dobija, podobnie chyba jak wszystkich:)oby nie zwariować i wreszcie doczekać odwilży...pozdrSzefo
wiciu_r Napisano 21 Luty 2004 Napisano 21 Luty 2004 Zdradź mi co takiego hodujesz na tej działce że łapie to wykrywka. Podobno dużo żelaza ma szczaw, ale chyba trochę za wcześnie na niego.
Szefo Napisano 21 Luty 2004 Autor Napisano 21 Luty 2004 działka znajduje się na terenie niemieckiego poligonu z II wojny:), już troche łusek wykopałem, a ojciec znalazł podczas kopania koło drzewek łuskę 105mmi to by było na tyle z warzyw i owoców:)pozdrSzefo
Szefo Napisano 21 Luty 2004 Autor Napisano 21 Luty 2004 i dodam jeszcze że 1 km dalej jest stara drewniana kapliczka przy drodze polnej z przestrzelinami a te łuski co znalazłem to od mosina były, także nie narzekam, i do studzianek blisko bo 30 km z działki:)i jeszcze facet na wiosce niedaleko podczas jakiś tam wykopków na podwórku dokopał się do pocisków moździerzowych równiutko poukładanych...sporo tego podobno było, to akurat znam z relacji od miejscowychpozdrSzefo
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.