Stare Silniki Napisano 20 Luty 2009 Autor Share Napisano 20 Luty 2009 witam wszystkich poszukuje wiadomości na temat fabryki motorów perkun dokładniej chodzi mi o jakieś prospekty badz tez reklamy zwłaszcza z silnikami stacjonarnymi oraz kontakt z właścicielami takich silników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 26 Luty 2009 Share Napisano 26 Luty 2009 Poszukam czegoś w moich papierzyskach. Dam znać jutro.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bossmann1 Napisano 26 Luty 2009 Share Napisano 26 Luty 2009 witaj.wiem gdzie lezy taki slilnik duzy z takim kolem i latem chlopak ccial na zlom oddac ale to jest tak ciezkie ze nieszlo zaladowac.mam nr tel zawsze mozna zapytac.niewiem na sto procent czy to perkun ale z rysunku umieszczoneo wyzej mysle ze tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 26 Luty 2009 Share Napisano 26 Luty 2009 Pisałem ci mailem że w Krakowie jest kolekcja takich ponad 70 szt. i da się to na upartego poogladać. Pisałem tez że pod Poznaniem w Kurnikach jest muzeum gdzie są takie działające, czego jeszcze szukasz?Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 27 Luty 2009 Share Napisano 27 Luty 2009 reklama... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 27 Luty 2009 Share Napisano 27 Luty 2009 o firmie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 27 Luty 2009 Share Napisano 27 Luty 2009 jak pogrzebie to może jeszcze coś znajdę ale nie obiecuję -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stare Silniki Napisano 1 Marzec 2009 Autor Share Napisano 1 Marzec 2009 dziękuję wszystkim za odpowiedz reklamy mówią naprawdę wiele o historii fabryki a ja chciałbym się o niej dowiedzieć jak najwięcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azwierzu Napisano 29 Marzec 2009 Share Napisano 29 Marzec 2009 witam serdecznie ja również interesuje się tematyką silników napędowych a oto co udało mi się wyszperać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azwierzu Napisano 22 Sierpień 2009 Share Napisano 22 Sierpień 2009 w Muzeum rolnictwa w Szreniawie można zobaczyć takie silniki na żywo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
251 Napisano 22 Sierpień 2009 Share Napisano 22 Sierpień 2009 Witam ,AZWIERZU proszę o kontakt na e-mail .Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
251 Napisano 22 Sierpień 2009 Share Napisano 22 Sierpień 2009 Może coś takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 24 Wrzesień 2010 Share Napisano 24 Wrzesień 2010 Może Cię ta aukcja zaciekawi choć cena kosmiczna Silnik Perkun: http://aukcjewp.wp.pl/silnik-perkun-stary-silnik-100-lat-perkun-i1240610740.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.