BRAT_MIH Napisano 15 Luty 2009 Autor Share Napisano 15 Luty 2009 Czytał ktoś z Was może ksiązki przygodowe o tematyce wojennej, w której występowali - Kapusta, pamiętam że przeszyła go kula jak siedział na płocie i Padaczka - zabił go niewybuch ? Nie wiem czy to były dwie osobne ksiązki czy jedna, czytałem je jako młody chłopak, bardzo mnie wtedy wciągnęła/y. Chciałbym przeczytać ponownie, ale nie znam tutułow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek64 Napisano 17 Luty 2009 Share Napisano 17 Luty 2009 witam, odnośnie Kapusty...czy może chodzi o książkę pt LEWY KURS" ? Autora nie pamiętam, nieduza książeczka wydana w latach 70 przez MON. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAT_MIH Napisano 3 Marzec 2009 Autor Share Napisano 3 Marzec 2009 Bogumił Łepkowski był autorem, dzięki poszukam niebawem w Ksiąznicy Pomorskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.