boat88 Napisano 14 Luty 2009 Autor Share Napisano 14 Luty 2009 kto jest z Piaseczna okolic,kto z tych rejonów jezdzi kopac?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 14 Luty 2009 Share Napisano 14 Luty 2009 Piasecznych w polsce wiele... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boat88 Napisano 15 Luty 2009 Autor Share Napisano 15 Luty 2009 k/Warszawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maki Napisano 16 Luty 2009 Share Napisano 16 Luty 2009 Czesc kolego boat88 ja jestem z Piaseczna możemy się ustawic ,masz auto i jakieś ciekawe miejsca?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boat88 Napisano 18 Luty 2009 Autor Share Napisano 18 Luty 2009 a skad dokładnie ile masz lat ,a latasz coś czy dopiero zaczynasz.pisz na e-maila.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RayanPeter Napisano 18 Luty 2009 Share Napisano 18 Luty 2009 Ja tez z terenu;) jak coś prv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipe75 Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 Witam . Ja też z piaseczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmija Napisano 11 Marzec 2009 Share Napisano 11 Marzec 2009 Witam. Mieszkam na Ursynowie (Kabaty) więc do Piaseczna mam rzut beret... no może strzał z procy;-) Ale jakby co to chętnie bymz Wami pokopał... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmija Napisano 12 Marzec 2009 Share Napisano 12 Marzec 2009 Panowie, z Kabat do Was mam niedaleko... Może jakiś wspólny wypadzik w teren? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RayanPeter Napisano 13 Marzec 2009 Share Napisano 13 Marzec 2009 Sorry za brak odzewu na prv. urlopik.Jak coś ja jestem otwarty na tą niedziele na kolorek.Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boat88 Napisano 19 Marzec 2009 Autor Share Napisano 19 Marzec 2009 ktoś ma chęc na wspólny wypad z piaseczna pisac na prv.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.