Skocz do zawartości

Armand

odkryw_ca

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 weeks later...
Napisano
Mam kolegę, który używał kilku różnych sprzętów. Zaczynał od BH Lone Star, potem był Solaris, Tejon, De Leon, Garrett GTI 1500. Do żadnego z nich nie miał nerwów, jak to kolega inio_01 napisał. No może z De Leonem sobie jakoś radził. A więc kolego inio_01 Twoja wypowiedź niczego do tematu nie wnosi. Podstawowe pytanie jest o jaki model konkretnie odkryw_ca pyta? Sam osobiście zaczynałem od Armanda Eksplorer co wielokrotnie na tym forum powtarzam. I bardzo miło go wspominam. Kolego odkryw_ca podaj, który model Cię interesuje, ewentualnie ile możesz przeznaczyć na wykrywacz i na co się nastawiasz (militarka czy kolorek). Koledzy z pewnością doradzą co wybrać.
Pzdr
Napisano
bardzo duzo bylo pisane na temat tego producenta i jego wyrobow co jakis czas jak spada zainteresowanie na wyroby tego Pana to ktos pisze podobny temat i czasem zaczyna sie dyskusja na ten temat lub jak w Twoim przypadku nikomu nie chce sie tego samego opisywac, kolega seeker prawidlowo odniosl sie do mojego postu zbyt ogolnie zeby cokolwiek mozna bylo powiedziec i wniesc cos znaczacego do tematu dokladnie jak pytanie w watku zbyt ogolne kolego wpisz w szukaj: armand", czy ten Armand taki zly",masakra filmik" i wyskacza Ci same rodzynki o tych wykrywaczach ten ostatni to przeboj polecam!!. Graluluje seeker wykrywcza z przeczytanej prawie od deski do deski historii tutaj i innych portali o podobnej tematyce naprawde jestes promilem jesli chodzi o szczesliwcow i jeszcze mam pytanie kolorek na pseudo statyku? napewno sie da ale za cene Armanda to raczej marny wybor chyba ze zarejestrowany producent wykrywaczy ma jakis nowy model bo z tego co mi wiadomo to cala poczatkowa produkcja opierala sie na jednym z kitow C-Scope, sa jakies zmiany? ostatnio ktos na zagranicznym forum zamiescil nawet schemat tego cudenka, a bym zapomnial chyba ostatni model byl wypasiony bo ktos poprosil producenta zeby zrobil drozszy wykrywacz i zrobil obudowa dmuchana z ABS nowy panel wszystko super a jakie zmiany jesli chodzi o elektronike?

Pozdrawiam

nie chcialem rozdmuchiwac tego stojacego od 3 tyg. tematu na ktory nikt nie pisal dlatego nie zadalem pytania o jaki kolega model pyta

najnowszy model ma byc lepszy bo zawiera zarowno nad. jak i odb. wewnatrz sondy zobaczymy co to bedzie(ale juz sie boje bo chyba wiem jak poleci po bandzie), czy nadal statysta z filmiku na serwerze filmowym gdzie tworca tych wykrywaczy zamieszcza swoje filmy propagandowe bedzie musial pokazac detektorowi fant ktory lezy zakopany czy detektor w koncu pokaze sam z siebie fanta ale to bedzie radosc. ja ze swojej skromnej strony gratuluje zarejestrowanemu producentowi wykrywaczy wytrwalosci na rynku to juz 21 lat

jeszcze raz Pozdrawiam
Napisano
ino_01, specjalnie dla Ciebie wydam książkę, ze schematami produkowanych wykrywaczy, tak jak to zrobiły inne uznane firmy zachodnie i polskie. Osobiście wpiszę Ci dedykację. Jak na spowiedzi, będę Ci się tłumaczył, jakich elementów użyłem i dlaczego. A z rezonatorka kwarcowego z kąta mojej płytki zrobisz latarnię morską. Bo przecież Ty jesteś naznaczony, przez Oszołomską Sektę Detekcyjną, do sprawowania kontroli nad produkcją Armanda. I to Ty wciągniesz mnie, w dyskusję nad konstrukcją wykrywaczy, a w szczególności nad dmuchaniem ABSu, która w oczach Sekty zrobi z Ciebie naznaczonego z drugą gwiazdką. Ocenisz mnie moralnie, bo przecież pogardzam długimi postami na temat mojego życiorysu i mojej kariery filmowej w necie.
Już się nagadałem z Tobą na innym forum.
I nie 21, a 24 lata na rynku. Najstarsza firma produkująca wykrywacze w Polsce. I przeżyję jeszcze 26 lat na forach takich ino" jak Ty.
Żegnaj Kaznodziejo!
Napisano
Nie rozumiem dlaczego Pan sie unosi? odpisalem koledze zagubionemu w gaszczu reklam ktoremu nikt nie odpisal i to wszystko. Bo przecież Ty jesteś naznaczony, przez Oszołomską Sektę Detekcyjną, do sprawowania kontroli nad produkcją Armanda" to bylo akurat bardzo nie mile i wydaje mi sie ze Pana ponioslo, nigdy nie pisalem na temat panskiego zyciorysu? i prosze chociaz na tym forum wypowiadac sie zetelnie bo ostatnio stwierdzil Pan ze moje posty sa dlugie i nudne i to wszystko, ale tak jak tutaj ni jak odniosl sie Pan do tematu, ostatecznie ksiazke przyjme ja ze swojej strony mialem zamiar zrobic wykrywacz i nazwac go nazwa Panskiej firmy to na znak holdu za wytrwalosc oczywiscie przepraszam za blad chyba jedyny 24lata nie 21

Pozdrawiam
Napisano
Ja mam do dzisiaj Armanda Explorera,trochę różnych rózności nim znalazłem.Na jesieni wykopałem nim obręcz od beczki drewnianej która była około 80cm w ziemi,czym mnie niesamowicie wykrywacz zaskoczył.Sygnał był bardzo mocny,pierwszy raz znalazłem nim coś tak głęboko.Obręcz miała 6cb szerokości i 85cm średnicy.W tym roku na polu kilka monet PRL oraz krzyżyk prawdopodobnie miedziany.Na początek spoko,oczywiście w zależności za jaką kasę chcesz go nabyć.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie