odkryw_ca Napisano 13 Luty 2009 Autor Napisano 13 Luty 2009 Powiedzcie mi coś na temat tego wykrywacza; ile muszę na niego wydać?
inio_01 Napisano 6 Marzec 2009 Napisano 6 Marzec 2009 troche trzeba wydac(pieniedzy),ale zdecydowanie wiecej nerwow Pozdrawiam
seeker Napisano 6 Marzec 2009 Napisano 6 Marzec 2009 Mam kolegę, który używał kilku różnych sprzętów. Zaczynał od BH Lone Star, potem był Solaris, Tejon, De Leon, Garrett GTI 1500. Do żadnego z nich nie miał nerwów, jak to kolega inio_01 napisał. No może z De Leonem sobie jakoś radził. A więc kolego inio_01 Twoja wypowiedź niczego do tematu nie wnosi. Podstawowe pytanie jest o jaki model konkretnie odkryw_ca pyta? Sam osobiście zaczynałem od Armanda Eksplorer co wielokrotnie na tym forum powtarzam. I bardzo miło go wspominam. Kolego odkryw_ca podaj, który model Cię interesuje, ewentualnie ile możesz przeznaczyć na wykrywacz i na co się nastawiasz (militarka czy kolorek). Koledzy z pewnością doradzą co wybrać.Pzdr
inio_01 Napisano 6 Marzec 2009 Napisano 6 Marzec 2009 bardzo duzo bylo pisane na temat tego producenta i jego wyrobow co jakis czas jak spada zainteresowanie na wyroby tego Pana to ktos pisze podobny temat i czasem zaczyna sie dyskusja na ten temat lub jak w Twoim przypadku nikomu nie chce sie tego samego opisywac, kolega seeker prawidlowo odniosl sie do mojego postu zbyt ogolnie zeby cokolwiek mozna bylo powiedziec i wniesc cos znaczacego do tematu dokladnie jak pytanie w watku zbyt ogolne kolego wpisz w szukaj: armand", czy ten Armand taki zly",masakra filmik" i wyskacza Ci same rodzynki o tych wykrywaczach ten ostatni to przeboj polecam!!. Graluluje seeker wykrywcza z przeczytanej prawie od deski do deski historii tutaj i innych portali o podobnej tematyce naprawde jestes promilem jesli chodzi o szczesliwcow i jeszcze mam pytanie kolorek na pseudo statyku? napewno sie da ale za cene Armanda to raczej marny wybor chyba ze zarejestrowany producent wykrywaczy ma jakis nowy model bo z tego co mi wiadomo to cala poczatkowa produkcja opierala sie na jednym z kitow C-Scope, sa jakies zmiany? ostatnio ktos na zagranicznym forum zamiescil nawet schemat tego cudenka, a bym zapomnial chyba ostatni model byl wypasiony bo ktos poprosil producenta zeby zrobil drozszy wykrywacz i zrobil obudowa dmuchana z ABS nowy panel wszystko super a jakie zmiany jesli chodzi o elektronike? Pozdrawiamnie chcialem rozdmuchiwac tego stojacego od 3 tyg. tematu na ktory nikt nie pisal dlatego nie zadalem pytania o jaki kolega model pytanajnowszy model ma byc lepszy bo zawiera zarowno nad. jak i odb. wewnatrz sondy zobaczymy co to bedzie(ale juz sie boje bo chyba wiem jak poleci po bandzie), czy nadal statysta z filmiku na serwerze filmowym gdzie tworca tych wykrywaczy zamieszcza swoje filmy propagandowe bedzie musial pokazac detektorowi fant ktory lezy zakopany czy detektor w koncu pokaze sam z siebie fanta ale to bedzie radosc. ja ze swojej skromnej strony gratuluje zarejestrowanemu producentowi wykrywaczy wytrwalosci na rynku to juz 21 lat jeszcze raz Pozdrawiam
armand Napisano 6 Marzec 2009 Napisano 6 Marzec 2009 ino_01, specjalnie dla Ciebie wydam książkę, ze schematami produkowanych wykrywaczy, tak jak to zrobiły inne uznane firmy zachodnie i polskie. Osobiście wpiszę Ci dedykację. Jak na spowiedzi, będę Ci się tłumaczył, jakich elementów użyłem i dlaczego. A z rezonatorka kwarcowego z kąta mojej płytki zrobisz latarnię morską. Bo przecież Ty jesteś naznaczony, przez Oszołomską Sektę Detekcyjną, do sprawowania kontroli nad produkcją Armanda. I to Ty wciągniesz mnie, w dyskusję nad konstrukcją wykrywaczy, a w szczególności nad dmuchaniem ABSu, która w oczach Sekty zrobi z Ciebie naznaczonego z drugą gwiazdką. Ocenisz mnie moralnie, bo przecież pogardzam długimi postami na temat mojego życiorysu i mojej kariery filmowej w necie. Już się nagadałem z Tobą na innym forum.I nie 21, a 24 lata na rynku. Najstarsza firma produkująca wykrywacze w Polsce. I przeżyję jeszcze 26 lat na forach takich ino" jak Ty.Żegnaj Kaznodziejo!
inio_01 Napisano 6 Marzec 2009 Napisano 6 Marzec 2009 Nie rozumiem dlaczego Pan sie unosi? odpisalem koledze zagubionemu w gaszczu reklam ktoremu nikt nie odpisal i to wszystko. Bo przecież Ty jesteś naznaczony, przez Oszołomską Sektę Detekcyjną, do sprawowania kontroli nad produkcją Armanda" to bylo akurat bardzo nie mile i wydaje mi sie ze Pana ponioslo, nigdy nie pisalem na temat panskiego zyciorysu? i prosze chociaz na tym forum wypowiadac sie zetelnie bo ostatnio stwierdzil Pan ze moje posty sa dlugie i nudne i to wszystko, ale tak jak tutaj ni jak odniosl sie Pan do tematu, ostatecznie ksiazke przyjme ja ze swojej strony mialem zamiar zrobic wykrywacz i nazwac go nazwa Panskiej firmy to na znak holdu za wytrwalosc oczywiscie przepraszam za blad chyba jedyny 24lata nie 21Pozdrawiam
armand Napisano 6 Marzec 2009 Napisano 6 Marzec 2009 Inio_01, wobec przyjaznej postawy wyciągam rękę na zgodę :)
kundzio11 Napisano 7 Marzec 2009 Napisano 7 Marzec 2009 Ja mam do dzisiaj Armanda Explorera,trochę różnych rózności nim znalazłem.Na jesieni wykopałem nim obręcz od beczki drewnianej która była około 80cm w ziemi,czym mnie niesamowicie wykrywacz zaskoczył.Sygnał był bardzo mocny,pierwszy raz znalazłem nim coś tak głęboko.Obręcz miała 6cb szerokości i 85cm średnicy.W tym roku na polu kilka monet PRL oraz krzyżyk prawdopodobnie miedziany.Na początek spoko,oczywiście w zależności za jaką kasę chcesz go nabyć.
odkryw_ca Napisano 8 Marzec 2009 Autor Napisano 8 Marzec 2009 interesuje mnie ARMAND DISCOVERER za 350 zł oplaca się?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.