loki15 Napisano 12 Luty 2009 Autor Napisano 12 Luty 2009 Witam!!! Od dłurzszego czasu leży u mnie taka saperaka. Na pierwszy rzut oka przypamina niemiecką lecz nie jestem pewien, wiec prosze o identyfikacje. Przepraszam za byki i dziekuje za pomoc.Pozdrawiam Łukasz.
loki15 Napisano 12 Luty 2009 Autor Napisano 12 Luty 2009 Witam!!! Od dłurzszego czasu leży u mnie taka saperaka. Na pierwszy rzut oka przypamina niemiecką lecz nie jestem pewien, wiec prosze o identyfikacje. Przepraszam za byki i dziekuje za pomoc.Pozdrawiam Łukasz.
PAWEL*STRC Napisano 12 Luty 2009 Napisano 12 Luty 2009 obejrzyj ta saperke dokladnie i zobacz czy nie uchowaly sie jakies bicia
loki15 Napisano 12 Luty 2009 Autor Napisano 12 Luty 2009 Bardzo durzo wrzerów, nie widac jakichkolwiek sygnatur.
kowalinho Napisano 12 Luty 2009 Napisano 12 Luty 2009 1. Saperka to potocznie łopatka piechoty, a jeśli nie jest wojskowa to zwykła łopatka - nazwiesz to szpadlem, łopatą?2. Nie kojarzę żebyśmy byli kolegami, kolego.3. Jeśli już to 'walnął', ale nie zauważyłem, żebym tutaj coś walił.
Pytanie
loki15
Witam!!!
Od dłurzszego czasu leży u mnie taka saperaka. Na pierwszy rzut oka przypamina niemiecką lecz nie jestem pewien, wiec prosze o identyfikacje.
Przepraszam za byki i dziekuje za pomoc.
Pozdrawiam Łukasz.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.