jagoda_szczecin Napisano 26 Kwiecień 2009 Napisano 26 Kwiecień 2009 Jakieś 3,5 km to drugi koniec miasta.
RESTY Napisano 27 Kwiecień 2009 Napisano 27 Kwiecień 2009 Jeśli ktoś z Łodzi lub okolic nie ma transportu na zlot to dysponuje 1 wolnym miejscem w T4.Autko jest na zarejestrowane 6 osób ale nie mam jednego fotela więc jeśli ktoś ma chęć na niewygody w podróży to mogę wziąć 2 osoby(Nas jedzie czwórka ).kontakt do mnie 602-688-672Wyjazd 31.IV po południu
RESTY Napisano 27 Kwiecień 2009 Napisano 27 Kwiecień 2009 Wyjazd oczywiście 30 .IV -nie 31-przepraszam za pomyłkę ;)
dżihad Napisano 4 Maj 2009 Napisano 4 Maj 2009 i po zlocie... ;) było super!pozdro dla ekipy ogniskowej ;D
stangret Napisano 4 Maj 2009 Napisano 4 Maj 2009 Było świetnie. W takim towarzystwie to i konie można kraść. Dziękuję Wszystkim za te kilka niesamowitych dni.Wśród super ludzi to i gubić różne rzeczy można bo i tak nic nie zginie:). Koszty były śmieszne, miejsce wyśmienite, pogoda extra a organizatorzy przygotowali dla uczestników wiele atrakcji i upominków za zupełną darmochę.Do zobaczenia na następnym zlocie gdziekolwiek będzie.pozdrawiamstangret
banderas Napisano 4 Maj 2009 Autor Napisano 4 Maj 2009 Super zlot,super ludzie,super widoki i super ból,że tak krótko.;]dzięki i pzdr.
jagoda_szczecin Napisano 5 Maj 2009 Napisano 5 Maj 2009 Ja również dziękuję za świetną zabawę i super towarzystwo.Organizatorzy stanęli na wysokości ,dali radę ze wszystkim.Było zajefajnie -tak trzymać:):)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.