rusal007 Napisano 11 Luty 2009 Autor Napisano 11 Luty 2009 Witam! Czy ktos zwas był/bywa na targu staroci na stadionie Torpedo?? Jesli tak to powiedzcie Czy warto?? Co mozna trafic?? Mi konkretnie chodzi o wysposazenie do gaz/uaz oraz motocykli. Czy znacie inne tego typu miejsca w lwowie?? Slyszalem o targu za Operą, jest wam znany??Pozdrawiam Rusal
Paweł80 Napisano 11 Luty 2009 Napisano 11 Luty 2009 Za Operą raczej części nie kupisz, dużo cepelii" i koszulek z Banderą hehe. Jest też mały targ koło Arsenału ale tam głównie książki, choć widziałem nieśmiertelniki SS Galizien, oczywiście lewe:)
rusal007 Napisano 12 Luty 2009 Autor Napisano 12 Luty 2009 Nioo a te sławne TORPEDO?? byl ktos?? słyszał??
Cyrograf15 Napisano 12 Luty 2009 Napisano 12 Luty 2009 Byłem ze 3 tygodnie temu w Lwowie. Targ za operą to raczej pod turystów. Matrjoszki i tego typu cepelja, są i czapki wojskow radzieckie po około 6$ jak i wykopki hełmów niemieckich 5-15$, co się trafi. W Lwowie nie ma obecnie działającego sklepu z częściami motocyklowymi. Pozostaje bazar, piątek sobota niedziala. Byłem w Lwowie właściwie przejazdem niedziela poniedzałek i nie starczyło mi czasu na centrum i bazar w niedziele. W poniedzałek kupiłem gazete z ogłoszeniami motoryzacyjnymi, może 5 ogłoszeń znalazłem z częściami do ruskich motocykli.Wojtek
rusal007 Napisano 22 Luty 2009 Autor Napisano 22 Luty 2009 Przy obecnej cenie $ to zakupy i tam sie nie opłacają, w wakacje bylem w Tarnopolu dolara kupilem za 2zł i 26gr obkupilem sie nawet łądnie. Ale to daleko a caly czas nurtuje mnie sprawa Lwowa i licznych legend o stadionie TORPEDO.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.