Bilskirnir Napisano 9 Luty 2009 Autor Napisano 9 Luty 2009 Witam wszystkich poszukiwaczy ! Jestem tu nowy i potrzebuję waszej wiedzy.Kupiłem wykrywke Whites MXT, jest ona pierwszą moją wykrywką, instrukcje obsługi mam po angielsku więc jest malutki problem.Oczytałem się wiele na jego temat ale nigdzie nie znalazłem znaczenia potencjometrów jakie posiada i jak one mają się do siebie.Dodam tylko że czas z nim spędzac będe w 70% na plażach a mam ich tu sporo do oblatania :-))
PUMA1 Napisano 9 Luty 2009 Napisano 9 Luty 2009 Instrukcje obsługi można kupić u Proscana w Gliwicach , napewno Ci wyśle za pobraniem i masz problem z głowy.
VanWorden Napisano 9 Luty 2009 Napisano 9 Luty 2009 Bilskimir - zerknij do działu Wykrywacze White's" na forum Thesaurus i poszukaj postów o MXT. Są tam fotki optymalnych ustawień i wyjaśnienie charakteru pracy tego super-detektorka:) W razie czego pisz i chętnie pomogę bo to jeden z moich ulubionych sprzętów.PozdrawiamVW
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.