Czarek Napisano 1 Lipiec 2009 Autor Napisano 1 Lipiec 2009 prosto z magazynu-nawet z papierkiem z instrukcją użytkowania:)
Czarek Napisano 1 Lipiec 2009 Autor Napisano 1 Lipiec 2009 z dziwnym emblematem-hełm o tyle ciekawy, że jest to australijski mkIII
mietek Napisano 1 Lipiec 2009 Napisano 1 Lipiec 2009 Warto poszukac po logach firm. Moze byc to jakis z obrony OC zakladowej. Widzialem np jeden z malowaniem MM - Morris Motors.
szczecin419 Napisano 1 Lipiec 2009 Napisano 1 Lipiec 2009 Czarek, hełm, który podpisałeś jako austriacki Gallet, nie jest austriacki tylko duński. To jest model TC D (M92 z Danii. Pozdrawiam
Czarek Napisano 1 Lipiec 2009 Autor Napisano 1 Lipiec 2009 dzięki nie wiedziałem:) mam problemy z nowymi hełmami z dokładną identyfikacją:)
Czarek Napisano 1 Lipiec 2009 Autor Napisano 1 Lipiec 2009 i naklejka ze środeczka-faktycznie jak pogrzebałem po książkach to i mi wyszło że duńczyk toto a nie austriak:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.