Skocz do zawartości

wykrywacz w terenie

krzys1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam
Przeglądając to forum czytajęc z zainteresowaniem zawarte tu posty stwierdziłem że warto było by pokusić się i sprubować samemu przeżyć emocje związane z wyszukiwaniem tak zwanych fantów,a nie ograniczać się tylko do ich kupna czy też wymiany.
Nigdy nie używałem wykrywacza ale wydaje mi się że samo zaplanowanie takiej wyprawy (wyszukanie odpowiedniego miejsca zgłębienie wiedzy o nim )no i sam moment szukania,jednym słowem uległem fascynacji.
Nawet wybrałem sprzęt oczywiście po spenetrowaniu odpowiedniego działu tego forum padło na RUTUS PROxima
wydaje mi się najbardziej optymalny do mojich potrzeb z zwględu na uniwersalność jak i na cenę.
Przejżałem też inne działy aż trafiłem do( Prawo )

i tu moje pytanie do bardziej doświadczonych
jak w praktyce wygląda używanie wykrywacza w terenie np:w parku,lesie,na plaży itp czy zdażają się kontrole w trakcie wykopków jeśli tak to przez kogo przeprowadzane i jak często,oraz jak się kończą.

Pozdrawiam
Napisano
żadne kontrole się nie zdarzają możesz tylko spotkać kogoś przypadkiem i wtedy zależy od osoby jaką spotkasz czy wynikną z tego jakieś konsekwencje prawne czy nie. bardzo rzadko spotyka się nieprzyjemne osoby więc nie ma się czym martwić.ale jeżeli będziesz miał stosik granatów obok siebie i spotkasz policjanta lub leśniczego idiote co raczej jest nie możliwe to możesz mieć spore kłopoty.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie