EMPAI Napisano 7 Marzec 2009 Napisano 7 Marzec 2009 Kurcze-jestem w szokuNie miałem pojęcia,że jest tyle drobiazgów które mozna przypisac do WHW!Kol.KOPACZ1 a jak rozpoznajesz,że jest to WHW a nie np.figurka z ówczesnej gry planszowej itp.Chętnie bym o tym poczytał bo temat wydaje się ogromny.Czy zechciał byś podać literaturę lub jeszcze lepiej link z tego tematu?Pozdro.-EMPAI
Kopacz1 Napisano 7 Marzec 2009 Autor Napisano 7 Marzec 2009 http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=644984To jest mój pierwszy wątek - oczywiście ktoś go drugi raz wywalił,ciekawe komu to przeszkadza ???Wątek jest dosyć obszerny ale znajdziesz tam wszystkie odpowiedzi.Jak coś będzie nie jasne to chętnie odpowiem.Pozdrawiam kopacz1
EMPAI Napisano 7 Marzec 2009 Napisano 7 Marzec 2009 Śliczne dzięki KOPACZ1 za link.Mam lekturę na sobotni wieczór :)Przy okazji choć to nie w temacie gratulacje za Świnoujscie.Pozdro-EMPAI
PatrX30 Napisano 9 Marzec 2009 Napisano 9 Marzec 2009 KOPACZ1 mam pytanie o WHW...zajrzyj na identyfikacje monety i nie tylko". Tam jest mój post pt.Odznaczenie do ID...słyszałem że Ty się znacz na takich rzeczach, i prosze o ID.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.