archer125 Napisano 25 Styczeń 2009 Autor Napisano 25 Styczeń 2009 witam znalazlem na angielskiej stronie wykrywacz ktory chcialbym kupic ... tylko nie wiem jak to zrobic zeby kasy nie wtopic itd zna sie ktos na tym ?
wojtekanka Napisano 25 Styczeń 2009 Napisano 25 Styczeń 2009 Jak ci moge pomoc przyjacielu?Masz skypa albo gadu?
cola1122 Napisano 25 Styczeń 2009 Napisano 25 Styczeń 2009 http://www.regton.com/mieszkam niedaleko tego sklepu i wiem ze wysyla tez do polski
VanWorden Napisano 25 Styczeń 2009 Napisano 25 Styczeń 2009 cola1122 - Jak rozumiem koledze chodzi o używany sprzęt z Ebay. Pisałem już kiedyś, że Regton nie należy do najtańszych sklepów i można znaleźć lepsze oferty. Pełna lista brytyjskich sklepów jest na forum Thesaurus w dziale Wyspy Skarbów - Poszukiwania w UK". Najlepiej jednak faktycznie polować na używane sprzęty.archer125 - Po pierwsze sprawdź czy sprzedawca wysyła poza UK. Zarejestruj się na ebay.pl co da Ci dostęp do ofert zagranicznych. Sprzedawcę sprawdza się po ilości i jakości komentarzy pozostawionych przez poprzednich klientów. Zapłacić możesz przez system paypal, używając swojej karty bankowej. Transakcje przez ten system są ubezpieczone także nie masz się czego specjalnie obawiać. PozdrawiamVW
archer125 Napisano 26 Styczeń 2009 Autor Napisano 26 Styczeń 2009 chodzi mi własnie o ten sklep Regton i tam widziałem wykrywacz na kup teraz plus przesyłka do polski.chodzi mi o c.scope990xd jest to sprzet nowy i 2 lata gwarancji daja ale to daleko nawet gdyby cos nawaliło to koszty przesyłki masakra jednym slowem. zastanawiam sie czy nie lepiej kupic ace250 ...?cola1122 powiesz mi cos wiecej o tym sklepie?
wojtekanka Napisano 26 Styczeń 2009 Napisano 26 Styczeń 2009 Czesc ,koszt wysylki poczta kurierska to 15£.Troche dziwny wybor -ace dynamik albo cscope statyk.Napisz czego chcesz szukac ,ile chcesz wydac,czy nowy czy z drugiej reki.Jak sie zastanawiasz nad kanarkiem to juz bym wolal prizma III ze spajderkiem za 179£ joan allen o ile chcesz nowy.Wykrywki z drugiej reki wez tez pod uwage,jak sie popsuje to jest kilka osob w kraju co zreperuje i nie jest to az tak drogie(nie w kazdym wypadku ).Pozdrawiam
VanWorden Napisano 26 Styczeń 2009 Napisano 26 Styczeń 2009 A w przypadku Cscope to faktycznie.. Ale zauważ, że to wykrywacz statyczny, więc kompletnie różny od ACE250. Czemu akurat taki wybór? Nie to żebym Cię krytykował, ale jeśli zestawiasz te dwa sprzęty to zwróć uwagę na różnice. PozdrawiamVWP.S. Przesyłki do UK nie są takie straszne, więc nie masz się czego bać;)
cola1122 Napisano 26 Styczeń 2009 Napisano 26 Styczeń 2009 od momentu gdy tam wszedlem stal sie moja swiatynia :)maja tam wszystko ale sprzedawca nudny bo wciska towar ktory mu nie schodzi,mimo to bez obawy jak cos zamowisz to dostaniesz wlasciwa paczke,tylko tak jak pisales jak nawali to przyslac musisz na koszt wlasny
archer125 Napisano 26 Styczeń 2009 Autor Napisano 26 Styczeń 2009 c.scope dla tego ze od paru lat chodze na wykrywaczach tej marki i jestem zadowolony a pomyslalem o ace250 poniewaz z tego co czytam moze byc w miare dobry(?)chodzi mi o militarke...Statyk czy dynamik jest mi to bez roznicy cena wykrywacza jakiego szukam powinna miescic sie do 1000zl
VanWorden Napisano 26 Styczeń 2009 Napisano 26 Styczeń 2009 W takim razie faktycznie lepiej wziąć tego Cscopa, albo ewentualnie używanego Solarisa lub może nawet trafisz za tyle Proximę. ACE250 to drobnicowiec i choć można nim szukać militarki (łyżki też można używać zamiast saperki) to po co skoro są sprzęty, które bardziej się do tego nadają?PozdrawiamVWP.S. Gdybyś potrzebował pomocy w kontakcie z tym sklepem i wysyłką z UK, złap mnie na priva na forum Thesaurus.
archer125 Napisano 27 Styczeń 2009 Autor Napisano 27 Styczeń 2009 witam w takim razie na militarke co uwazacie za lepsze niz sprzet ktory chce kupic?na czym kopiecie miltarke
VanWorden Napisano 27 Styczeń 2009 Napisano 27 Styczeń 2009 Szukaj używanej Ciboli, Solarisa lub Proximy. To najlepsze sprzęty za taką kasę. Na militarkę zwłaszcza te dwa ostatnie.PozdrawiamVW
archer125 Napisano 27 Styczeń 2009 Autor Napisano 27 Styczeń 2009 a fisherF4 nie nadaje sie albo whies prizmIV?proksima ma jaka dyskryminacje?
wojtekanka Napisano 27 Styczeń 2009 Napisano 27 Styczeń 2009 Wita,nie obraz sie ale troche bladzisz.Kup sobie solarisa na poczatek wydasz ze 700 zlotych gora,pochodz troche ,troche doswiadczenia zlapiesz na uniwersalnym sprzecie.Poczytaj troche ,na stronie np. viking masz wszystkie informacje o wykrywkach o ktore pytasz.Jezeli chodzi o prizma 4 to fajna wykrywka ale na moniaki.Pozdrawiam.
ARKADIO.IE Napisano 27 Styczeń 2009 Napisano 27 Styczeń 2009 archer :) ,zastanów się nad Whites 6000di pro sl ,jest to naprawdę fajny sprzęcik, na to co szukasz:) pare złotych więcej ?:)I nie jest taki straszny jak go piszą:)pozdrawiamps. Do 15go:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.