festunguben Napisano 26 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2009 Oj pamiętają ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 28 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2009 No i dobra. Dzisiaj poleciałem w las, i jak nigdy wreszcie mogłem spojrzeć po powrocie do domu swoim bliskim i powiedzieć mam, k***a znalazłem" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 28 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2009 w lesie towarzyszył mi jedynie browar i kilka szlugów, polazłem sam i już po pięciu łuskach, ośmiu odłamkach i jednej monetce wyszedł mały bonus ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 28 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2009 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 28 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2009 zdjęcia są słabe, w realu jest ładnie zachowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 28 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2009 wg. identyfikacji to: Na pamiątkę 50 lecia 14 Pułku ułanów (2 Brandenburskiego)...na końcu całkiem przypadkowo wyszła butelka od browara... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 2 Luty 2009 Autor Share Napisano 2 Luty 2009 Rechy pz-f i nóżek od MG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 2 Luty 2009 Autor Share Napisano 2 Luty 2009 zaślepki do F-1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 2 Luty 2009 Autor Share Napisano 2 Luty 2009 ułomna lufa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 2 Luty 2009 Autor Share Napisano 2 Luty 2009 Polskie fanty najbardziej cieszą, nawet jeżeli to tylko łuski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 2 Luty 2009 Autor Share Napisano 2 Luty 2009 takie zgrabne sreberko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 2 Luty 2009 Autor Share Napisano 2 Luty 2009 1840 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 2 Luty 2009 Autor Share Napisano 2 Luty 2009 gwiazdki i ptaszki z nieba, guzy z munduru i klamerka z d*** ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 2 Luty 2009 Share Napisano 2 Luty 2009 Super fanty, gratki, co to za klamerka aluminiowa na ostatnim zdjęciu???? mam taką samą i nie wiem od czego to.Pozdrawiamtomekk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 3 Luty 2009 Autor Share Napisano 3 Luty 2009 Thx ;) Nie wiem od czego klamerka, znajomy twierdzi, że od chlebaka ale pewności nie ma ;)Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 4 Luty 2009 Autor Share Napisano 4 Luty 2009 Tak sobie kopie w zdjęciach...wcześniejsze trafienia, może niektóre już były... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 4 Luty 2009 Autor Share Napisano 4 Luty 2009 *** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 4 Luty 2009 Autor Share Napisano 4 Luty 2009 *** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 4 Luty 2009 Autor Share Napisano 4 Luty 2009 Teraz trochę z innej beczki. Foty wyszukane w necie, itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.