KonVonWin Napisano 23 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2009 http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Czuma-za-rozszerzeniem-prawa-do-posiadania-broni,wid,10777171,wiadomosc.html?ticaid=175f8Czy nie uważacie koledzy że to może być przełom i w naszej sprawie? To może być właściwy moment żeby zatakować" i podnieść larum w naszej sprawie? Jak dla mnie jeśli uda się uchwalić nową ustawę to od tego już tylko krok aby mieć prawo w sprawie posiadania broni takie jak na zachodzie (Czechy, Niemcy), legalne destrukty i kupienia zdekowanej broni całkowicie legalnie bez milionów ton dokumentów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zancus Napisano 23 Styczeń 2009 Share Napisano 23 Styczeń 2009 Jeżeli Pan Czuma ma zamiar wprowadzić coś na kształt swojej proponowanej ustawy o broni, to ja jestem przeciw. Jego projekt to gniot i rodzi jeszcze więcej problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.