manierka Napisano 22 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2009 to co widać jakieś moim zdaniem pruskie odznaczenie ale za jaką wojne i jak sie zaczyna i za co je nadawano prosze o identyfikacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manierka Napisano 22 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2009 druga strona nieatety uszko u góry odłamane matal to brąz lub miedż lub coś podobnego wnioskuje to po patynie pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda_szczecin Napisano 22 Styczeń 2009 Share Napisano 22 Styczeń 2009 Jakie inicjały widnieją na drugiej stronie bo kiepsko widać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manierka Napisano 22 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2009 po lewej gott mit ihm po prawej war uns sei do góry korona a na dole die ehre w środku preussens siegreichem heere miałem to wrzucić na identyfikacje bez numizmatów ale sie pomyliłem tam też to umieszczam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 22 Styczeń 2009 Share Napisano 22 Styczeń 2009 No właśnie nie ten dział...czemu nie poszukasz sam w internecie??Przecież to takie proste...ja przez Google znalazłem w 4 minuty ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manierka Napisano 22 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2009 dlatego że na forum mam większą pewność co do identyfikacji danego przedmiotu a pozatym inne osoby mogą sobie go zobaczyć jak by tak wszyscy sprawdzali w necie to by na forum nikogo nie było i by sie nie wymieniało doswiadczeń pozdro:))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beero Napisano 22 Styczeń 2009 Share Napisano 22 Styczeń 2009 manierka,stock84 ma rację, nie ten dzial, a jak sie chcesz pochwalic ,to jeszcze inny a na forum i bez Ciebie bedzie ruch jak by tak wszyscy sprawdzali w necie to by na forum nikogo nie było i by sie nie wymieniało doswiadczeń " mylisz się ZDROW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manierka Napisano 23 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2009 beero po piewszem juz napisałem ze sie pomyliłem przypadkowo tu wstawiłem i wspomniałem juz wyzej jest na identyfikacji bez numizmatów po drugie może dla was to jest proste bo interesujecie sie odznaczeniami ja nie to taki dodatkowy fant i tyle ja nawet nie wiedziałem jak to wpisać w nacie tak to bym sobie szukał i szukał a teraz juz wiem bo pewien normalny człowiek zamiast marudzić podzielił sie ze mna swoja widza i dał ciekawe linki a co do forym odkrywcy to kolego nie zgadzam sie z toba bo jest ono po to by wymieniać informacje i rozmawiac ze soba z różnych miejsc w polsce i chodziło mi o wszystkich nie tylko o mnie bo jak by tak przestali ludzie tu wchodzic to byśmy nie mieli z kim porozmawiać to tyle mnam nadzieję ze sprawa zamknieta pozdrawiam trzymajcie sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.