Skocz do zawartości

krzyż- odznaczenie pruskie XIX w prosze o identyfikacje

manierka

Rekomendowane odpowiedzi

dlatego że na forum mam większą pewność co do identyfikacji danego przedmiotu a pozatym inne osoby mogą sobie go zobaczyć jak by tak wszyscy sprawdzali w necie to by na forum nikogo nie było i by sie nie wymieniało doswiadczeń pozdro:)))))

manierka,stock84 ma rację, nie ten dzial, a jak sie chcesz pochwalic ,to jeszcze inny a na forum i bez Ciebie bedzie ruch jak by tak wszyscy sprawdzali w necie to by na forum nikogo nie było i by sie nie wymieniało doswiadczeń " mylisz się ZDROW

beero po piewszem juz napisałem ze sie pomyliłem przypadkowo tu wstawiłem i wspomniałem juz wyzej jest na identyfikacji bez numizmatów po drugie może dla was to jest proste bo interesujecie sie odznaczeniami ja nie to taki dodatkowy fant i tyle ja nawet nie wiedziałem jak to wpisać w nacie tak to bym sobie szukał i szukał a teraz juz wiem bo pewien normalny człowiek zamiast marudzić podzielił sie ze mna swoja widza i dał ciekawe linki a co do forym odkrywcy to kolego nie zgadzam sie z toba bo jest ono po to by wymieniać informacje i rozmawiac ze soba z różnych miejsc w polsce i chodziło mi o wszystkich nie tylko o mnie bo jak by tak przestali ludzie tu wchodzic to byśmy nie mieli z kim porozmawiać to tyle mnam nadzieję ze sprawa zamknieta pozdrawiam trzymajcie sie

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie