zebu74 Napisano 17 Styczeń 2009 Autor Napisano 17 Styczeń 2009 Witam,posiadam taką oto skrzyneczke,niby całkiem normalna.Chodzi mi o nietypowy zatrzask pokrywy,nie ma tu standadowego ucha tylko kawałek blachy.Czy to normalne? Nie spotkałem sie z takim rozwiązaniem.Wszelkie sugestie mile widziane.pzdr
zebu74 Napisano 17 Styczeń 2009 Autor Napisano 17 Styczeń 2009 he he,ja sie przejmuję,bo jak chwyce ja za górne ucho to się ozwiera" :-)))a nagąc to zeby jakos trzymała to ciezka sprawa,twarda stal.
zebu74 Napisano 17 Styczeń 2009 Autor Napisano 17 Styczeń 2009 powojenna,nie jest bo taka wyszła z gleby.pzdr
zebu74 Napisano 17 Styczeń 2009 Autor Napisano 17 Styczeń 2009 Witam,posiadam taką oto skrzyneczke,niby całkiem normalna.Chodzi mi o nietypowy zatrzask pokrywy,nie ma tu standadowego ucha tylko kawałek blachy.Czy to normalne? Nie spotkałem sie z takim rozwiązaniem.Wszelkie sugestie mile widziane.pzdr
zebu74 Napisano 17 Styczeń 2009 Autor Napisano 17 Styczeń 2009 denerwuje mnie to,bo wieko spręzynuje i nie mogę jej do końca zamknąc.
zebu74 Napisano 17 Styczeń 2009 Autor Napisano 17 Styczeń 2009 bicia.Czy to moze jakas przeróbka frontowa jest? pzdr
Pytanie
zebu74
Witam,posiadam taką oto skrzyneczke,niby całkiem normalna.Chodzi mi o nietypowy zatrzask pokrywy,nie ma tu standadowego ucha tylko kawałek blachy.Czy to normalne? Nie spotkałem sie z takim rozwiązaniem.Wszelkie sugestie mile widziane.pzdr
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.