sherman Napisano 16 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2009 Witam! Poszukuje róznych stron z których moge sobie ściągnąc i samemu zmontowac takie oto rózne różności :) tzn moze nie do konca takie same bo to co jest na fotce to moje dzieło ale jak by ktos miał cos ciekawego to prosił bym o info. Z góry wielkie dzięki pozdrawiam :) Burn 101 AB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sherman Napisano 16 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2009 Wybaczcie zmasakrowało mi zdjęcie, dokładniejsze na:http://img108.imageshack.us/my.php?image=dsc1403qh2.jpg:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubertosq Napisano 17 Styczeń 2009 Share Napisano 17 Styczeń 2009 lucky strike mozna kupic w empiku ( przynajmniej w łodzi w manufakturze sa ) moze nie identyczne opakowanie lecz podobne a w mysl powiedzenia lepszy wróbel w garsci niz gołąb na dachu mozna tym sie zainteresować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
past Napisano 18 Styczeń 2009 Share Napisano 18 Styczeń 2009 w sieci jest tego sporo napisz mi email to podeśle ci pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sherman Napisano 24 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2009 Wielkie dzięki past! Przydało się szczególnie TNT xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 24 Styczeń 2009 Share Napisano 24 Styczeń 2009 Takie drobiazgi" dodaja smaczku rekonstrukcji.Poszukaj na www.ebay.fr sporo tam tego ,tylko nie wszyscy chca wysyłać poza Francję :\\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiluś Napisano 24 Styczeń 2009 Share Napisano 24 Styczeń 2009 Jeśli front europejski, to pamiętaj, że Ammis wyzwalali" lornetki Zeissa, zegarki, Lugery i butelki koniaku i wina (Francja) nie rzadziej niż ich sojusznicy z pod znaku czerwonej gwiazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.