bjar_1 Napisano 16 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2009 Jak w temacie - z racji nowo tworzącej się GRH myślimy nad zakupem większej partii w/w produktu. I tu pytanie : jak rogatywka ta ma się do oryginału? Czy lepsze są produkty Lanciera? Proszę o pomoc!pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurkow Napisano 17 Styczeń 2009 Share Napisano 17 Styczeń 2009 Też się niedawno zastanawiałem. Koledzy z GO Śląsk powiedzieli mi, że te od Yanika się nadają, ale od Lanciera są lepsze. Chodzi głównie o daszek- Yanik robi ciut za krótkie daszki.W tej sytuacji lepiej chyba zamówić rogatywki u Lanciera, ale najprawdopodobniej trochę poczekasz z realizacją zamówienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 17 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2009 Problem jest taki, że z Lancierem w żaden sposób nie mogę się skontaktować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jhaken Napisano 17 Styczeń 2009 Share Napisano 17 Styczeń 2009 Z Lancierem jest tak, ze w zasadzie drobne elementy jak czapka szyje w jeden dzień - przynajmniej kiedys tak było, ale jego wyroby nie zawsze mają tę jakośc co kiedyś. Moją czapkke na przykład źle uszył tylko, że teraz głównie NIE Lancier szyje tylko jego pracownicy ! To juz jest pracownia całkiem spora i kilka osób szyjących dla Lanciera.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 17 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2009 A co Jarku możesz powiedzieć o produkcie od Yanika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 17 Styczeń 2009 Share Napisano 17 Styczeń 2009 Jeśli chodzi o Roberta P. (Lanciera") to pomijając tradycyjnie czas oczekiwania na wyrób i jego zwyczajowe wykręty, to rogatywka polowa, którą mi ostatnio uszył (sam, nie pracownicy ani synowie), to chyba najlepsza replika tej czapy jaką widziałem :-) Jak chce to potrafi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurkow Napisano 18 Styczeń 2009 Share Napisano 18 Styczeń 2009 A ile Lancier życzy sobie za rogatywkę?Pytam, bo na mundury-historyczne.pl" sprzedają ku mojemu zdziwieniu rogatywki polowe za 50 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 18 Styczeń 2009 Share Napisano 18 Styczeń 2009 Z tego co pamiętam 70 zeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurkow Napisano 19 Styczeń 2009 Share Napisano 19 Styczeń 2009 Właśnie przeglądałem forum u Lanciera.Koszt wykonania rogatywki to 70zł + koszt wysyłki. Pozdrawiam. Robert Piskorz" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.